News

Fotografii INCENDIARE / Fotbaliştii şi soţiile lor sexy

Paul Pirvulescu si-a cunoscut sotia, pe Ana, sora Elenei Gheorghe, prin intermediul fratelui acesteia, care i-a fost coleg de echipa la Gaz Metan Medias. S-au indragostit la prima vedere si, la cateva...
02.08.2014 | 08:23
Fotografii INCENDIARE  Fotbalistii si sotiile lor sexy
Paul Pirvulescu si-a cunoscut sotia, pe Ana, sora Elenei Gheorghe, prin intermediul fratelui acesteia, care i-a fost coleg de echipa la Gaz Metan Medias. S-au indragostit la prima vedere si, la cateva luni dupa ce s-au vazut prima data, s-au casatorit. In urma cu un an si jumatate, au devenit parintii unui baietel adorabil pe nume Lucas.
Femeia care i-a cucerit inima lui Alex Chipciu se numeste Andreea si are silueta si inaltime de manechin. Frumoasa bruneta nu defileaza insa pe podium, preferand rolul de sotie si mama. Tanara l-a facut prima oara tatic pe fotbalistul Stelei in urma cu un an, cand a nascut o fetita, iar acum este din nou insarcinata. Indragostitii au aflat de curand ca vor mai avea o mostenitoare.
Raluca Ogica a fost asistenta tv la o emisiune de divertisment, dar cand relatia cu fotbalistul Adrian Ropotan – inceputa in urma cu patru ani – s-a consolidat, a renuntat la televiziune si s-a dedicat intru totul iubitului. L-a urmat in Rusia, unde acesta a activat timp de un an si se zvoneste ca in scurt timp frumoasa Raluca va imbraca rochia de mireasa.
Dupa o relatie intens mediatizata cu Gina Pistol, Mihai Radut s-a cuplat cu o alta frumusete mioritica celebra. Este vorba despre Alina Crisan, fosta componenta a trupei ASIA, care formeaza un cuplu cu slujitorul balonului de mai bine de jumatate de an.Logodnica lui Ciprian Tatarusanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Pozele cu Antoaneta in costum de baie, publicate anul trecut, i-au adus titlul neoficial de “cea mai sexy iubita de fotbalist”. Intre timp, frumoasa Netty, cum ii spun apropiatii, a devenit mamica unui baietel, iar partenerul ei de viata este in culmea fericirii.
Ioana si Gabi Tamas formeaza un cuplu de 11 ani, dar se comporta ca adolescentii la inceputul unei relatii. Cei doi au descoperit secretul pasiunii longevive si toti cei care-i cunosc spun ca au o relatie speciala si ca se completeaza. Mai mult, in urma cu doi ani, fericirea lor a fost intregita de o fetita superba.
La un an de la casatoria civila, Banel Nicolita a spus „Da!” si in fata lui Dumnezeu. Fotbalistul care joaca de cativa ani in Franta s-a cununat religios cu sotia sa, Cristina, in urma cu doua luni, iar petrecerea a fost una de pomina unde invitatii, 300 la numar, s-au distrat pana dimineata pe muzica Andrei, a lui Nicolae Botgros si a lui Adi Minune. Indragostitii au o fetita superba, de aproximativ un an.
 Adina este sotia lui Alex Bourceanu, fostul capitan al Stelei care evolueaza in prezent la o echipa din Turcia. Cei doi s-au cunoscut cand ea avea 15 ani, iar el 19 si de atunci sunt impreuna. Fotbalistul si partenera lui de viata au doi copii, un baiat si o fata si, pe langa familie, doamna Bourceanu se ocupa si de o florarie pe care o detine in Galati.
Sursa: www.wowbiz.ro
P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!