News

Povestea fotografiei cu Gică Hagi: “Tati, mi-e ruşine!”

Stere Halep, tatăl liderului mondial WTA, a vorbit pentru FANATIK.RO despre momentul în care Simona Halep s-a apucat de tenis, dar şi despre cum a fost copilăria acesteia, greutăţile întâmpinate pe parcursul carierei şi banii primiţi de la Gică Hagi.
13.12.2017 | 14:39

Mai mult, Stere Halep a comentat şi în legătură cu celebra fotografie în care Simona apare alături de Gheorghe Hagi, fostul mare fotbalist al echipei naţionale a României şi actualul patron şi antrenor al clubului din Liga 1 Betano, FC Viitorul Constanţa. Tatăl liderului mondial WTA a dezvăluit cum a ajuns Simona Halep să se fotografieze cu Hagi, dar şi prin ce emoţii a trecut românca. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

“Simona avea 9 ani şi fusese la antrenament. Hagi doar ce se retrăsese din fotbal şi, fiind mare pasionat de tenis, mergea deseori pentru a-şi păstra condiţia fizică. Într-o bună zi, Simona a venit într-o suflare acasă, emoţionată şi mi-a zis: “Tati, ştii cu cine m-am întâlnit la teren? Cu Gheorghe Hagi!” 

Simonei Halep i-a fost ruşine să se fotografieze cu Gică Hagi

Gică era programat să joace pe acelaşi teren, după Simona. Am întrebat-o dacă a facut o poză cu el şi mi-a zis că i-a fost ruşine. A doua zi m-am dus chiar eu, am vorbit cu Gică, iar acesta a făcut poza cu mare drag. Şi a rămas o poză de istorie pentru sportul românesc”, a spus Stere Halep pentru FANATIK.RO.

Citeşte AICI ce zice Stere Halep despre primul turneu câştigat de Simona, momentul în care a simţit că aceasta va ajunge numărul 1 mondial, cum a fost inspirat de către Richard Williams. Justine Henin, Martina Hingis şi Kim Clijsters. Stere Halep a dezvăluit care este Turneul de Grand Slam preferat şi a explicat de ce.