Cele mai citite

FOTO / Îşi pregăteşte mutarea? Leo Messi, SURPRINS în Londra alături de un jucător al lui Chelsea!

Starul Barcelonei, Leo Messi este unul dintre cei mai curtaţi jucători din lume. Există doar cîteva cluburi care şi-ar permite o astfel de mutare, Chelsea fiind unul dintre ele. Echipa patronată...
11.03.2015 | 10:38
FOTO / Îşi pregăteşte mutarea? Leo Messi, SURPRINS în Londra alături de un jucător al lui Chelsea!

Starul Barcelonei, Leo Messi este unul dintre cei mai curtaţi jucători din lume. Există doar cîteva cluburi care şi-ar permite o astfel de mutare, Chelsea fiind unul dintre ele. Echipa patronată de Abramovic a fost şi cea mai insistentă în ceea ce priveşte acest transfer, însă pînă acum londonezii nu au reuşit nici măcar să se apropie de această mutare. 

Zvonurile unei mutări la Chelsea prind din nou contur, Leo Messi fiind văzut la un restaurant din Londra alături de mijlocaşul lui Chelsea, Cesc Fabregas (VEZI FOTO ÎN GALERIE). Cei doi sînt buni prieteni din perioada Barcelona şi englezii de la Mirror speculează faptul că interesul lui Chelsea pentru argentinian e de actualitate.

În această săptămînă, directorul sportiv al Barcelonei, Arriedo Braida a declarat că totul e posibil: “Nu cred că Leo Messi va pleca, dar se întîmplă multe lucruri ciudate în fotbal. Există cluburi care şi-l pot permite pe Messi”, spunea noul director sportiv al catalanilor.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri