Sport

Foto. Lovitura de mii de euro la pariuri la Farul – Dinamo! Cât a câştigat pariorul

Un inspirat parior a dat marea lovitură cu două meciuri, cel care a consfințit un câștig enorm fiind duelul Farul - Dinamo.
20.08.2021 | 23:35
Foto Lovitura de mii de euro la pariuri la Farul  Dinamo Cat a castigat pariorul
Un inspirat parior a dat marea lovitură cu două meciuri, cel care a consfințit un câștig enorm fiind duelul Farul - Dinamo. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

 Trupa lui Gică Hagi a făcut instrucție cu formația ”câinilor” și s-a impus extrem de categoric în etapa a 6-a din Liga 1.

Omul meciului a fost atacantul spaniol Jefte Betancor, care a reușit două goluri, ultimul cu o execuție de generic TV de la mijlocul terenului.

ADVERTISEMENT

Un parior a dat lovitura la pariuri cu meciul Farul – Dinamo

Un parior a dat lovitura vieții și a câștigat aproape 30.000 de lei cu doar două meciuri, unul dintre ele fiind Farul – Dinamo, primul joc al etapei a 6-a din campionatul României.

Dar să o luăm cu începutul. Inspiratul jucător a ales să mizeze o sumă mare, 8.000 de lei, pe doar două partide, pe lângă duelul din Liga 1 alegând și jocul FC Basel – Hammarby, din prima manșă a play-off-ului Conference League.

ADVERTISEMENT

A făcut o cotă de 3,89 și a așteptat cu sufletul la gură celor două partide. În prima a mizat că FC Basel câștigă și marchează în ambele reprize, iar pariul a fost câștigător cu emoții. Elvețienii au fost aproape de a se încurca, dar au reușit să înscrie în minutele 86 și 90 și să câștige astfel cu 3-1.

Cornerele au adus banii

Cel de-al doilea pariu a fost unul fără emoții pentru omul nostru. Acesta a mizat că la întâlnirea Farul – Dinamo vor fi peste 4,5 cornere, iar pariul i-a ieșit extrem de repede. În final, la Ovidiu au fost în total 11 cornere.

ADVERTISEMENT

Astfel, pariorul s-a ales cu un câștig impresionant, acesta urmând să încaseze suma de 29.600 de lei, ceea ce înseamnă un profit de 21.600 de lei.

Contre între galerii

Partida Farul Constanța – Dinamo a fost una încinsă nu doar pe teren, ci și în tribune. Galeriile celor două echipe s-au contrat, de la distanță, prin mai multe bannere.

ADVERTISEMENT

Galeria dinamovistă a ironizat fuziunea dintre Farul Constanța și FC Viitorul. Astfel că, printre mesajele afișate pe bannere de fanii roș-albi, s-au numărat: ”V-ați schimbat fasungul, să luminați mai bine / Da’ în 101 ani v-a bătut vântul prin vitrine” și ”V-ați dezis de trecut crezând că Viitorul sună bine”.

De cealaltă parte, „marinarii” s-au legat de faptul că Dinamo a beneficiat de decizia FRF de a mări numărul echipelor, din Liga 1, la 16, începând cu acest sezon: ”Când Liga 1 s-a mărit / Cățeii n-au mârâit”.

Cu trei ore înainte de partida Farul – Dinamo s-a petrecut un incident șocant, un oficial al grupării constănțene amenințând cu cuțitul asistenții medicali care îi testau pentru coronavirus pe suporterii oaspeților. Gazdele au negat această informație precizând că nu a existat niciun incident de acest gen.

ADVERTISEMENT