Fotbal intern

FOTO. LOVITURĂ GREA pentru Farul Constanţa! Echipa a intrat în FALIMENT!

Veste tristă pentru fotbalul românesc. Curtea de Apel Constanţa a anunţat intrarea în faliment a clubului Farul Constanţa, echipă ce evoluează în liga a doua....
27.05.2016 | 00:03
FOTO LOVITURA GREA pentru Farul Constanta Echipa a intrat in FALIMENT

Veste tristă pentru fotbalul românesc. Curtea de Apel Constanţa a anunţat intrarea în faliment a clubului Farul Constanţa, echipă ce evoluează în liga a doua.

Farul Constanţa reuşise să se califice în play-off-ul ligii secunde şi spera la promovarea în Liga 1, dar lucrurile nu au ieşit aşa cum şi-au dorit oficialii echipei. Formaţia de la malul mării a înregistrat doar trei victorii în play-off, iar în acest moment se află pe pozişia a 5-a.

Farul Constanţa s-a înfiinţat în 1949 şi a evoluat de două ori în Cupa UEFA Intertoto, iar în 2006 a ajuns în turul 3 şi a învins-o pe Auxerre, scor 1-0, duoă ce pierduse în tur cu 1-4.

Trupa din Constanţa se alătură unei liste de 22 de echipe care au dispărut din fotbalul românesc:

Ceahlăul Piatra Neamţ, Oţelul, FC Vaslui, Săgeata Năvodari, Corona Braşov, CS Turnu Severin, Gloria Bistriţa, Voinţa Sibiu, Sportul Studenţesc, Unirea Urziceni, Victoria Brăneşti, Unirea Alba Iulia, Politehnica Iaşi, Poli Timişoara, Universitatea Craiova, FC Argeş, Internaţional Curtea de Argeş, CS Otopeni, UTA, Jiul Petroşani, Progresul Bucureşti sau FCM Bacău.