ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Preşedintele Turciei, întâlnire cu Lucescu! Reacţia lui Erdogan

Mircea Lucescu a semnat recent un contract cu naţionala Turciei şi are ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial la 2018. "Il Luce" va avea un debut de foc şi va juca într-un interval de 3...
Autor: Marian Popovici | 18.08.2017 | 14:10
Preşedintele Turciei, întâlnire cu Lucescu! Reacţia lui Erdogan

Mircea Lucescu a semnat recent un contract cu naţionala Turciei şi are ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial la 2018. “Il Luce” va avea un debut de foc şi va juca într-un interval de 3 zile două meciuri decisive: cu Ucraina (2 septembrie) şi Croaţia (5 septembrie), în preliminarii. 

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu Erdogan. Înainte de meciurile decisive, Mircea Lucescu a avut parte de o întâlnire foarte importantă cu preşedintele Turciei, Recep Erdogan, care l-a invitat pe “Il Luce”. Românul a participat la o întâlnire oficială cu preşedintele alături de preşedintele Federaţiei Turce de Fotbal.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI 

Mircea Lucescu Erdogan. Preşedintele, surprins plăcut de “Il Luce”

Mircea Lucescu Erdogan. Reprezentanţii presei turce notează că Mircea Lucescu şi-a prezentat planul pentru echipa naţională a Turciei. Fotomac scrie că Erdogan a rămas plăcut surprins de discuţia cu “Il Luce” şi şi-a exprimat încrederea în reuşita acestui proiect.

ADVERTISEMENT

“Erdogan a avut o discuţie încântătoare cu Mircea Lucescu. Fost fotbalist, Erdogan şi-a exprimat încrederea în Lucescu şi i-a urat succes acestuia“, scrie Fotomac.

Turcia este pe locul 3 în grupa I cu 11 puncte, fiind la două puncte de liderul Croaţia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!