Preşedintele Turciei, întâlnire cu Lucescu! Reacţia lui Erdogan

preşedinte, intalnire, turcia, Mircea Lucescu Erdogan

Mircea Lucescu a semnat recent un contract cu naţionala Turciei şi are ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial la 2018. "Il Luce" va avea un debut de foc şi va juca într-un interval de 3 zile două meciuri decisive: cu Ucraina (2 septembrie) şi Croaţia (5 septembrie), în preliminarii. 

Mircea Lucescu Erdogan. Înainte de meciurile decisive, Mircea Lucescu a avut parte de o întâlnire foarte importantă cu preşedintele Turciei, Recep Erdogan, care l-a invitat pe "Il Luce". Românul a participat la o întâlnire oficială cu preşedintele alături de preşedintele Federaţiei Turce de Fotbal.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI 

Mircea Lucescu Erdogan. Preşedintele, surprins plăcut de "Il Luce"

Mircea Lucescu Erdogan. Reprezentanţii presei turce notează că Mircea Lucescu şi-a prezentat planul pentru echipa naţională a Turciei. Fotomac scrie că Erdogan a rămas plăcut surprins de discuţia cu "Il Luce" şi şi-a exprimat încrederea în reuşita acestui proiect.

"Erdogan a avut o discuţie încântătoare cu Mircea Lucescu. Fost fotbalist, Erdogan şi-a exprimat încrederea în Lucescu şi i-a urat succes acestuia", scrie Fotomac.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Turcia este pe locul 3 în grupa I cu 11 puncte, fiind la două puncte de liderul Croaţia.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091