Life

Foto. Mama lui Elon Musk, record în costum de baie. Cum a pozat la 74 de ani

Mama lui Elon Musk a stabilit un record după ce s-a îmbrăcat în costum de baie la vârsta de 74 de ani. Iată cum arată mama unuia dintre cei mai bogați oameni ai planetei.
18.05.2022 | 15:00
Foto Mama lui Elon Musk record in costum de baie Cum a pozat la 74 de ani
Mama lui Elon Musk, record în costum de baie. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Mama lui Elon Musk, Maye Musk, a bătut un record, după ce a apărut în ultimul număr al revistei Sports Illustrated, în costum de baie.

Mama lui Elon Musk, record în costum de baie

Mama lui Elon Musk a devenit cea mai în vârstă femeie care a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated, într-un costum de baie, ea având vârsta de 74 de ani.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru revista People, Maye Musk a declarat că nici nu ar fi visat vreodată să apară pe coperta revistei Sports Illustrated, gândindu-se că nicio publicație nu ar lua în considerare ca o femeie de vârsta sa să fie pusă chiar pe copertă. În niciun caz nu se gândea aceasta că va apărea în costum de baie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

“Prima mea reacție… Nici nu am putut visa vreodată așa ceva pentru că mă gândeam cine ar vrea o femeie de 74 de ani pe copertă? Și mai ales în costum de baie”, a spus Maye.

ADVERTISEMENT

De asemenea, mama miliardarului care deține Tesla a ținut să le încurajeze pe femeile din toată lumea:

“Când femeile merg la plajă sunt oarecum reținute în privința corpului lor. Bărbații nu au nicio problemă și se plimbă oricum. Chiar dacă arată groaznic, lor nu le pasă. Cred că nu trebuie să ne pese atât de mult”, a spus mama miliardarului.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

Cine este Maye Musk

Fiul său miliardar este foarte cunoscut, dar Maye Musk a fost în lumina reflectoarelor dintotdeauna. Până la vârsta de 74 de ani, se poate lăuda cu mai multe cărți care au avut un real succes, dar este și model și dietetician.

Mama lui Elon Musk și-a început cariera în modelling la vârsta de doar 15 ani. De asemenea, aceasta a fost una dintre finalistele concursului de frumusețe Miss Africa de Sud din 1969.

ADVERTISEMENT

Aceasta l-a cunoscut pe soțul ei și tatăl lui Elon Musk în Africa. Errol Musk era inginer și au avut împreună trei copii.

Totuși, relația lor nu a funcționat, astfel că după nouă ani cei doi și au spus adio, ulterior Maye vorbind despre bătăile la care a fost supusă și la greutățile prin care a trecut, trebuind să crească singură trei copii.

ADVERTISEMENT
Tags: