Ciprian Marica, un tătic exemplar. Cum a fost surprins fostul jucător de la FCSB

Ionuţ Cataramă   
in Galerie foto
14/03/2018, 08:16
Ciprian Marica, un tătic exemplar. Cum a fost surprins fostul jucător de la FCSB

Fostul jucător de la Dinamo şi FCSB este un bărbat împinit din toate punctele de vedere şi a devenit un familist convins după venirea pe lme a fiului său Albert Andrei. Ciprian Marica face tot posibilul să le îndeplinească toate dorinţele celor dragi.

Astfel, fostul internaţional român a fost surprins în compania celor mai dragi fiinţe din viaţa lui, soţia Ioana şi fiul Albert Andrei. Ciprian Marica şi-a scos familia în oraş la un restaurant de lux din Capitală, iar acesta a profitat de vremea frumoasă care a fost zilele trecute în Bucureşti şi şi-a răsfăţat familia, anunţă spynews.ro. CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI.

Marica are 71 de meciuri la echipa naţională

Ciprian Marica s-a retras din fotbal după aventura de la FCSB. Acesta a evoluat pe parcursul carierei la Dinamo, Şahtior Doneţk, Stuttgart, Schalke, Getafe şi Konyaspor. Fostul atacant a bifat 71 de partie de la echipa naţională a României şi a înscris 25 de goluri.

 

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-7, 2-6. Înfrângere în finala de la Cincinnati. Simona a ratat o minge de titlu!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×