Nicio categorie

FOTO / Mihaela Rădulescu, pictorial de SENZAŢIE

Dragostea a transformat-o într-o femeie din ce în ce mai dezinhibată. Mihaela Rădulescu trece printr-o nouă perioadă a vieţii sale, în care amorul pasional cu paraşutistul Felix Baumgartner...
20.01.2015 | 18:21
FOTO / Mihaela Rădulescu, pictorial de SENZAŢIE

Dragostea a transformat-o într-o femeie din ce în ce mai dezinhibată. Mihaela Rădulescu trece printr-o nouă perioadă a vieţii sale, în care amorul pasional cu paraşutistul Felix Baumgartner şi apariţiile sexy ocupă locul de onoare.

1

Mihaela Rădulescu s-a mândrit întotdeuna cu o siluetă de invidiat, iar odată cu trecerea anilor, “diva de la Monaco” şi-a definit bine statutul de “bombă sexy”.

Adeptă a unui stil de viaţă sănătos, bazat pe alimentaţie corectă şi sport, Mihaela a reuşit să-şi tonifieze corpul într-o aşa măsură, încât le-ar face geloase până şi pe adolescente.

2

În cadrul unei şedinţe foto recente, vedeta de televiziune a optat pentru un body extren de decupat, care i-a scos în evidenţă coapsele şi posteriorul bine lucrate.

3

Mai mult, atitudinea ei devine din ce în ce mai excentrică, iar dacă înainte, în cadrul şedinţelor foto sexy, Mihaela Rădulescu adopta o poziţie ceva mai rezervată şi elegantă, în prezent, ea debordează de încredere în propria persoană şi pozează asemenea unei puştoaice, pe paginile revistelor de adolescenţi.

sursa: spynews.ro

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri