FOTO. Motivarea Tribunalului Bucureşti în procesul excluderii clubului FC Universitatea Craiova! “Instanţa a admis în totalitate rechizitorilul DNA!”

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
20/07/2016, 19:08
FOTO. Motivarea Tribunalului Bucureşti în procesul excluderii clubului FC Universitatea Craiova! “Instanţa a admis în totalitate rechizitorilul DNA!” GALERIE FOTO

Adrian Mititelu a prezentat pe pagina sa personală de facebook Sentinţa penală a Tribunalului Bucureşti pronunţată pe 13 iunie 2016 în dosarul excluderii clubului FC Universitatea Craiova din fotbalul românesc.

Omul care s-a ocupat de destinele FC U pare mulţumit de motivarea judecătorilor; “Instanţa a admis în totalitate rechizitorilul DNA, iar concluziile încep de la pagina 13”, a precizat Mititelu.

Pe 13 iunie 2016 Tribunalul Bucureşti a decis ca Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu să fie condamnaţi la cîte 3 ani de închisoare cu suspendare.

Însă foştii şefi ai fotbalului românesc trebuie să plătească în solidar cu LPF şi FRF clubului FC Universitatea Craiova şi 1 miliard 98 milioane de lei.

CLIK PE GALRIE FOTO  PENTRU A VEDEA DOCUMENTELE

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×