FOTO. Mumia unui monstru misterios, descoperită în Siberia

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
10/08/2016, 21:42
FOTO. Mumia unui monstru misterios, descoperită în Siberia GALERIE FOTO

Minerii din Siberia au făcut o descoperire care i-a surprins şi pe oamenii de ştiinţă.

O creatură antică misterioasă a fost descoperită în regiunea Yakutia din Siberia. Lucrătorii dintr-o mină de diamante au rămas şocaţi când au scos la lumină rămăşiţele animalului, care pare să fie la prima vedere o formă necunoscută de dinozaur.

“Mumia monstru”, cum este denumită în Siberian Times, a ajuns pe mâinile oamenilor de ştiinţă care vor să studieze îndeaprope structura animalului necunoscut.

Experţii tind să creadă că este vorba de un “gluton”, un mamifer nordic, cu blană foarte preţioasă, de culoare brună-deschisă. Uneori, comparat cu un urs, glutonul este un animal puternic care trăieşte solitar in taigaua şi tundra. Face parte din familia Mustelidae, având caracteristici similare cu cele ale dihorului, nevăstuicii şi jderului.

sursa: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×