Fotbal intern

Foto. Nascimento, mesaj emoţionant pentru fanii lui Dinamo. Ce zice de CFR

Filipe Nascimento a părăsit-o pe FC Dinamo Bucureşti după şase luni petrecute în "Ştefan cel Mare".
30.01.2018 | 11:04
Foto. Nascimento, mesaj emoţionant pentru fanii lui Dinamo. Ce zice de CFR

Portughezul în vârstă de 23 de ani a semnat cu Levski Sofia un contract valabil doi ani şi jumătate, lucru anunţat în exclusivitate de FANATIK.RO, iar Filipe Nascimento a ţinut să le transmită un mesaj fanilor lui FC Dinamo Bucureşti. 

Filipe Nascimento a postat un mesaj pe contul său oficial de Instagram prin care a ţinut să le mulţumească celor de la FC Dinamo Bucureşti, dar nu a uitat nici de perioada petrecută la CFR Cluj. 

Ce a scris Nascimento după plecarea de la Dinamo

Mai mult, mijlocaşul ofensiv în vârstă de 23 de ani susţine că va rămâne “câine roşu” toată viaţa şi nu va uita de persoanele care i-au fost alături în cei doi ani şi jumătate petrecuţi în România.

“O să fiu mereu un câine roşu. Cei mai buni fani din România. Mulţumesc Dinamo Bucureşti pentru tot. Sunt foarte fericit să fac parte din istoria acestui club minunat. Plec din România după doi ani şi jumătate. Vreau să le mulţumesc tuturor persoanelor pe care le-am întâlnit în România. Nu pot să uit nici cei doi ani fantastici petrecuţi în Cluj. Mi-am făcut prieteni minunati, persoane care m-au ajutat foarte mult”, a scris Filipe Nascimento pe un site de socializare. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri