Sport

Foto. Nicole Vaidisova şi Radek Stepanek vor deveni părinţi: “Suntem extrem de fericiţi”

Nicole Vaidisova va deveni mamă! Cehoaica a anunţat pe Instagram fericitul eveniment. Cine este tatăl copilului ei.
20.03.2018 | 23:25
Foto Nicole Vaidisova si Radek Stepanek vor deveni parinti Suntem extrem de fericiti

Radek Stapenek, fost jucător de tenis, care este actualmente antrenorul lui Novak Djokovic, şi-a reluat relaţia cu fosta jucătoare de top 10, cehoaica Nicole Vaidisova. Cei doi au fost căsătoriţi între 2010 şi 2013, iar la 4 ani de la divorţ, Radek şi Nicole sunt din nou împreună.

Flacăra dintre cei doi pare să se fi reaprins. Cuplul a fost văzut împreună la unele evenimente publice în ultima vreme, iar marţi seară, Nicole a postat pe Instagram o fotografie în care anunţă fericitul eveniment. “Suntem extrem de fericiţi să anunţăm că aşteptăm un mebru de familie special în vara aceasta şi de asemenea să dezvăluim prima hăinuţă din garderobă”, a scris Nicole pe Instagram. Pe hăinuţa de bebeluş este scris un mesaj deosebit: “Tatăl meu joacă tenis mai bine decât tatăl tău”

 

We are over the moon to announce that we are expecting a very special family member this summer and also reveal the baby’s first wardrobe addition 

A post shared by Nicki Vaidisova (@nicolevaidisova) on

Stepanek a lăsat-o pe Vaidisova pentru Kvitova

Viaţa sa amoroasă a fost extrem de tumultoasă: a cerut-o în căsătorie pe Martina Hingis, la Praga, dar a rupt logodna în 2007, s-a căsătorit în 2010 cu Nicole Vaidisova – cea care a decis să renunţe la cariera ei pentru “a-l aştepta acasă” pe Radek, dar cei doi au divorţat în 2013. Cel mai recent s-a îndrăgostit de Petra Kvitova, însă relaţia lor nu a durat decât câteva luni.

Stepanek a fost un adevărat personaj în tenisul mondial: în 1996 a debutat ca jucător de dublu, a intrat apoi puternic în proba de simplu şi, la zece ani de la debut, şi-a atins maximul – poziţia a 8-a. Cele mai importante succese le-a înregistrat însă pe final de carieră, atunci când, din nou, s-a axat mai mult pe dublu: a câştigat două titluri de Mare Şlem alături de Leander Paes (2012 şi 2013) şi a urcat până pe poziţia a patra a clasamentului individual de dublu. Stepanek şi-a anunţat retragerea din tenisul profesionist în noiembrie 2017.