Sport

Foto. Novak Djokovic, achiziţie importantă în Belgrad! “Noaptea se va aprinde ca Monte Carlo”

Novak Djokovic investeşte în imobiliare tot mai mult. Sârbul a achiziţionat un apartament la marginea oraşului Belgrad, în ţara natală, acolo unde va petrece timp de calitate alături de familia sa.
31.03.2018 | 16:00
Foto Novak Djokovic achizitie importanta in Belgrad Noaptea se va aprinde ca Monte Carlo

Novak Djokovic continuă să îşi cheltuiască banii obţinuţi din tenis şi investeşte în imobiliare. Sârbul a achiziţionat de curând un apartament de lux în oraşul său natal, Belgrad, în valoare de 675.000 de dolari. Nole are un alt apartament în aceeaşi zonă, apartament în care locuieşte compatriotul şi bunul său prieten, Filip Krajinovic.

Clădirea se întinde pe mai mult de 250 de metri şi este una dintre cele mai scumpe din Belgrad. Trei dormitoare, un living mare, bucătărie complet utilată, trei băi, sală de mese, o baie pentru oaspeţi, o parcare spaţioasă, sunt doar câteva dintre facilităţile pe care le prezintă apartamentul cumpărat de sârbul clasat pe locul 12 ATP. Pe terasă, care are o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, a fost contruită o piscină, pentru care Stefan şi Tara, copiii cuplului Novak şi Jelena, se vor bucura nespus de mult. Totuşi, sârbul va trebui să aibă răbdare, pentru că apartamentul va fi renovat complet, o echipă profesionistă făcându-l mai modern şi mai funcţional. Clădirea în care se află apartamentul lui Nole este localizată într-un mediu natural şi fascinant, aproape de lacul de la marginea oraşului.

Apartamentul lui Djokovic se va aprinde noaptea ca Monte Carlo

Ştim cu toţii cât de mult contează pentru câştigătorul a 12 titluri de Mare Şlem să aibă un mediu sănătos şi curat, de aceea a ales un loc departe de haosul oraşului, pentru a se relaxa şi odihni atunci când revine în ţara sa. “Casa lui va reprezenta ceva special în acea zonă. Odată ce lucrările vor fi terminate, noaptea se va aprinde ca Monte Carlo”, a spus o sursă apropiată sârbului. Djokovic are reşedinţa în Monte Carlo, dar încearcă pe cât de mult posibil să petreacă 3 sau 4 săptămâni şi acasă, în Serbia. De asemenea, Nole deţine locuinţe şi în Marbella (Spania), unde merge în perioada primăvară/vară, în New York şi Miami.