News

Otilia, aproape GOALĂ! Vezi cum a ieşit pe scenă

Otilia Brumă a avut, zilele trecute, o serie de concerte în Albania, loc unde melodia ei este în fruntea topurilor şi unde au aşteptat-o câteva mii de oameni. Iar bucuria acestora nu a fost...
23.07.2014 | 08:53
Otilia aproape GOALA Vezi cum a iesit pe scena

Otilia Brumă a avut, zilele trecute, o serie de concerte în Albania, loc unde melodia ei este în fruntea topurilor şi unde au aşteptat-o câteva mii de oameni. Iar bucuria acestora nu a fost deloc mică când au văzut-o ce ţinută mai mult decât îndrăzneaţă a purtat pe ea.

Otilia Brumă a decis să facă un show care să nu mai poată fi uitat vreodată de albanezi, motiv pentru care a optat pentru o rochie transparentă care să îi pună în valoare bustul perfect şi natural. Aşa că, pe scena cluburilor din Albania, vedeta a urcat fără să îşi mai ia sutienul pe ea, spre încântarea spectatorilor care, la fel ca la un meci de fotbal la care echipa favorită înscrie, au început să facă valuri.
Efectul a fost cu atât mai puternic cu cât senzuala şatenă nu şi-a ascuns deloc sfârcurile, sânii ei fiind expuşi în toată splendoarea lor pe sub rochia în care a susţinut show-ul din Albania.
Evident, succesul “Bilionerei” a fost unul total, la sfârşitul concertului, fanii româncei înghesuindu-se să se fotografieze cu ea, cerându-i autografe peste autografe.
“Nu mă aşteptam să fiu atât de bine primită în Albania, m-a bucurat foarte mult că recitalurile oferite au fost atât de apreciate. M-a surprins şi faptul că toată lumea ştia versurile melodiei, au cântat cu mine tot timpul. Albanezii au insistat să şi petrecem, aşa că am avut parte de câteva zile în care am chefuit până peste poate. Lor le place la nebunie să se distreze şi sunt şi foarte, foarte relaxaţi, dar şi foarte ospitalieri. Orice aveam nevoie, îmi aduceau imediat, nu se punea problema să nu se rezolve“, ne-a spus, în exclusivitate, Otilia Brumă.
Sursa: www.spynews.ro
P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!