FOTO OFICIAL. Paul Anton, prezentat la Getafe! Prima reacţie

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
04/08/2016, 16:46
FOTO OFICIAL. Paul Anton, prezentat la Getafe! Prima reacţie GALERIE FOTO

Paul Anton a plecat de la Dinamo, sub formă de împrumut la Getafe. Fostul căpitan din “haită” a fost prezentat oficial la noua echipă, care evoluează în eşalonul secund din Spania.

“Getafe e un club important, în Spania e un campionat foarte bun şi e o şansă bună pentru mine. Sper să am evoluţii cât mai bune şi să reuşim să promovăm”, a spus Anton la prezentarea sa oficială.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

Anton a ajuns la Dinamo la începutul sezonului trecut. Mijlocaşul avea clauză stipulată în contract conform căreia la prima ofertă primită poate să plece. Prin urmare, acesta a părăsit “haita” în schimbul sumei de 150.000 de euro

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×