FOTO. Pandurii a transferat un fotbalist dorit şi de Dinamo: “Anul trecut l-am monitorizat!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
02/08/2016, 14:34
FOTO. Pandurii a transferat un fotbalist dorit şi de Dinamo: “Anul trecut l-am monitorizat!” GALERIE FOTO

Pandurii Târgu Jiu continuă să se întărească pentru a face faţă noul sezon din Liga 1. Astfel, oficialii formaţiei gorjene au transferat un mijlocaş.

Oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu au ajuns la un acord cu formaţia UTA Arad, din liga a 2-a din România, pentru transferul mijlocaşului Cătălin Hlistei.

Fotbalistul în vîrstă de 21 de ani a semnat un contract valabil pentru trei sezoane. “Este un jucător ofensiv extrem de talentat, după partida de Cupă de anul trecut l-am monitorizat şi am decis să-l aducem. Mulţumim conducerii UTA pentru că am găsit înţelegere să ajungem la un numitor comun”, a precizat Narcis Răducan.

La sfîrşitul anului 2015, în noiembrie, Cătălin Hlistei a fost monitorizat şi de oficialii lui Dinamo. Fostul tehnician al echipei din “Ştefan cel Mare”, Mircea Rednic, a dorit să-i transfere pe Bogdan Burlă, Cătălin Hlistei şi Amir Jorza, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord.

150.000 de euro este cota lui Hlistei, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×