FOTO. A plecat din Liga 1 cu scandal, dar şi-a găsit echipă în Portugalia

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
20/07/2016, 14:02
FOTO. A plecat din Liga 1 cu scandal, dar şi-a găsit echipă în Portugalia GALERIE FOTO

Nuno Viveiros a plecat în această vară de la CSMS Iaşi, iar despărţirea de trupa antrenată de Nicolo Napoli a fost una cu scandal – vezi mai multe detalii. Deşi a plecat din România de puţin timp, portughezul în vîrstă de 33 de ani a ales să se întoarcă în ţara natală şi va evolua în liga a 2-a.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

Mijlocaşul a ajuns la un acord cu Uniao da Madeira şi a semnat un contract valabil pe un sezon.

“Uniao da Madeira a ajuns la un acord, pentru un sezon, cu jucătorul Juno Viveiros, iar mijlocaşul de 33 de ani a început antrenamentele cu formaţia noastră”, apare pe site-ul oficial al grupării din Portugalia.

Nuno Viveiros a adunat în total 199 de meciuri în Liga 1, 13 goluri şi 18 pase decisive, precum şi 14 partide în Cupa României şi trei în Cupa Ligii.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×