Fotbal international

FOTO BOMBĂ. Primele imagini cu Simona Halep şi iubitul ei secret! Cum au fost surprinşi în vacanţa din Italia

UPDATE, ora 13:00 / Iubitul Simonei Halep este Radu Barbu, un jucător de tenis. Barbu este bun prieten cu Adrian Ungur, cu care a făcut pereche la dublu. Cel mai bun loc ocupat în tenis a fost...
07.11.2017 | 12:12
FOTO BOMBA Primele imagini cu Simona Halep si iubitul ei secret Cum au fost surprinsi in vacanta din Italia

UPDATE, ora 13:00 / Iubitul Simonei Halep este Radu Barbu, un jucător de tenis. Barbu este bun prieten cu Adrian Ungur, cu care a făcut pereche la dublu. Cel mai bun loc ocupat în tenis a fost 1.151, poziţie ocupată pe 16 august 2004. Radu Marian Barbu a jucat la Texas Christian University. 

Simona Halep este în vacanţă şi pare că se simte foarte bine alături de iubitul ei. Cei doi au fost fotografiaţi în Genoa. Campioana noastră a fost mereu extrem de discretă în ceea ce priveşte viaţa privată, informaţiile despre iubiţi fiind foarte rare. S-au zvonit multe, însă, în cele din urmă, Simona Halep a fost fotografiată alături de iubitul ei.

Se ştiu puţine despre bărbatul misterios din viaţa Simonei Halep, cei doi fiind surprinşi de paparazzi la o pizzerie din Genoa, locul în care Simona Halep îşi petrece vacanţa. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Simona Halep, numai zâmbet 

Simona Halep şi iubitul ei s-au plimbat pe străzile din Portofino, o staţiune din apropiere de Genoa şi apoi s-au oprit la un restaurant. În poză, Simona Halep pare că se simte foarte bine în compania noului ei iubit.

Campioana noastră a spus la finalul sezonului, când a primit trofeul pentru locul 1 WTA în 2017, că va merge într-o vacanţă într-un loc în care temperatura este de 15-20 de grade. Descrierea se potriveşte zonei din Italia în care este acum, alături de iubitul ei.

Sursa foto: HEPTA 

VEZI POZA SIMONEI HALEP CU IUBITUL ÎN GALERIE FOTO