Fotbal intern

FOTO / Primele imagini cu Bancu după operaţie! “Se simte EXCELENT!”

UPDATE 16:25 / Revista de casă a CS Universitatea Craiova, Maxima Sport, a publicat primele fotografii cu Nicuşor Bancu, după operaţie, la Spitalul Floreasca. "Este într-o stare psihică...
31.10.2014 | 16:27
FOTO  Primele imagini cu Bancu dupa operatie Se simte EXCELENT

UPDATE 16:25 / Revista de casă a CS Universitatea Craiova, Maxima Sport, a publicat primele fotografii cu Nicuşor Bancu, după operaţie, la Spitalul Floreasca. “Este într-o stare psihică excelentă. Doctorii l-au asigurat că în 3-4 luni se va întoarce la antrenamente”, punctează sursa citată.

max3 max2 max1

–––––––––-

UPDATE 14:07. Operaţia lui Nicuşor Bancu s-a terminat după aproximativ două ore. FANATIK.RO a aflat că intervenţia chirurgicală s-a încheiat cu succes, iar jucătorul oltean va trebui să ţină piciorul în ghips aproximativ 45 de zile urmând ca recuperarea totală să se finalizeze în şase luni de zile. În aceste condiţii Bancu este aşteptat să revină pe teren sută la sută începutul campionatului următor.

UPDATE 12.30. Nicuşor Bancu a intrat în sala de operaţie în jurul orei 12:30

UPDATE 23:42 În timp ce era urcat în Salvare pentru a fi transportat la Bucureşti, Nicuşor Bancu a insistat ca un prieten de-al său să transmită un mesaj familiei. “Vreau, te rog, să-mi suni tu familia şi să le spui că sînt bine, să stea liniştiţi”, a fost mesajul lui Bancu pentru familie, au povestit pentru FANATIK.RO apropiaţi ai jucătorului.

UPDATE 21:55 Surse din cadrul clubului CSU Craiova au dezvăluit pentru FANATIK.RO că Nicuşor Bancu este în acest moment transportat de urgenţă la Bucureşti, unde va fi operat în cel mai scurt timp posibil.

Accidentare horror pentru Nicuşor Bancu în meciul pe care CSU Craiova îl dispută cu Viitorul în optimile de finală ale Cupei României. Fotbalistul de 22 de ani al Craiovei, unul dintre cei mai talentaţi din Liga 1, a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu după o intrare foarte dură a lui Alin Şeroni, în prima repriză de prelungiri. Totul s-a produs la o fază la care fotbalistul oltenilor pătrundea spre careul advers, fiind atacat din spate de jucătorul celor de la Viitorul. Bancu ar urma să lipsească de pe gazon aproximativ un an. Şeroni a fost eliminat, după ce în minutul 80 ieşise şi Puţanu, cu două galbene. Craiova a rămas în 10 pentru că Sorin Cîrţu nu mai putea face schimbări.

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-VIITORUL VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (29.10.2014)

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-VIITORUL VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (29.10.2014)

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-VIITORUL VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (29.10.2014)

 

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-VIITORUL VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (29.10.2014)

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-VIITORUL VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (29.10.2014)

Dacă verdictul fractură de tibie şi peroneu se adevereşte, atunci pe acest copil nu o să-l mai vedem pe teren şapte sau opt luni. Ceea ce se întîmplă acum este numai din cauza arbitrilor, care le permit unor astfel de jucători să rămînă pe teren, deşi ei fac faulturi dure încă din primele minute de joc. Nu am nimic cu Gabi Mureşan, dar consider că acest jucător nu mai avea ce căuta pe teren azi, la Târgu Mureş. În ceea ce-l priveşte pe Bancu, îmi pare foarte rău. Cînd l-am văzut cum suferă mi-am adus aminte de Emil Săndoi, cel care în 1993 a suferit tot o fractură de tibie şi peroneu, în finala dintre Craiova şi Brăila“, a declarat Ilie Balaci în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

“E greu să mai vorbesc despre meciul ăsta cînd s-a întîmplat aşa ceva acestui copil în acest joc. Sper să revină, pentru că este un copil foarte bun. E o seară tristă, trebuie să fie încurajat. Sper să-şi revină, aşa cum a revenit şi Dan Roman“, a declarat Gheorghe Hagi, la conferinţa de presă, despre acest meci.

“Mai bine nu ne calificam decît să i se întîmple asta lui Bancu. Aş fi preferat să pierdem, sînt marcat, sînt confuz la momentul ăsta. Îmi pare rău, era un copil aşa de bun. De ce întotdeauna li se întâmplă oamenilor buni lucrurile astea? Să sperăm că va avea puterea să treacă peste asta”, a declarat Sorin Cîrţu la Sport.ro.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

 

Tags: