Nicio categorie

FOTO! Rihanna, într-unul din cele mai HOT pictoriale

Rihanna s-a lansat ca o fată cuminte şi la locul ei, în industrua muzicală, însă odată cu ascensiunea carierei sale, fizicul mulatrei a suferit transformări semnificative, ca să nu mai vorbim...
Autor: Ionuţ Cataramă | 05.11.2014 | 13:33

Rihanna s-a lansat ca o fată cuminte şi la locul ei, în industrua muzicală, însă odată cu ascensiunea carierei sale, fizicul mulatrei a suferit transformări semnificative, ca să nu mai vorbim de atitudine.

rihannnnnna

Tatuaje, freză excentrică, mult sex appeal, dar şi o atitudine agresivă, iată cum ar putea fi descrisă celebra cântăreaţă, originară din Carraibe. Desigur, imaginile fac cât o mie de cuvinte, iar Rihanna vrea să ne demonstreze acest lucru, odată cu cel mai nou pictorial al său.

rihanna esquire2

Artista a acceptat să pozeze pentru numărul special al publicaţiei Esquire (Esquire Food and Drink Special December), iar pe lângă interviul în care a vorbit despre felurile sale preferate de mâncare, Rihanna şi-a afişat formele rotunde, voluptoase, într-un pictorial incendiar.

rihanna esquire

Îmbrăcată în ţinute simple, deloc pretenţioase, controversata artistă a lăsat mai multă piele la vedere decât s-ar fi aşteptat fanii acesteia, iar pictorialul a făcut vâlvă cu mult înainte de lansarea oficială.

rihanna esquire3

Rihanna nu este o adeptă a dietelor şi se mândreşte cu formele pe care le are. Printre felurile sale preferate de mâncare se numără salata, pastele, prăjiturile cu peşte de cod, iar ca băutură, punch-ul.

sursa: spynews.ro

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!