Galerie foto. Cristiano Ronaldo, vacanţă romantică. Ce surpriză i-a pregătit iubitei

Iuliana Spirache   
in Galerie foto
14/03/2018, 09:52
Galerie foto. Cristiano Ronaldo, vacanţă romantică. Ce surpriză i-a pregătit iubitei GALERIE FOTO

Starul lui Real Madrid şi partenera sa, Georgina Rodriguez, au fugit într-o vacanţă romantică. Cei doi nu au ales o ţară caldă, exotică, aşa cum era de aşteptat, ci au preferat să urce în vârf de munte pentru a încerca noi aventuri.

Proaspeţii părinţi şi-au lăsat copilaşii în grija mamei lui Cristiano Ronaldo şi au plecat într-o peripeţie pe vârf de bune, bucurându-se de o baie fierbinte într-o piscină naturală, de un vin fierbinte, dar şi de o primbare cu snowmobilul. CLICK PE GALERIA DE MAI SUS PENTRU MAI MULTE IMAGINI!

Cadou pentru iubita de 24 de ani

Cei doi îndrăgostiţi au ţinut să împărtăşească momentele pe care le trăiesc împreună şi au postat imaginile pe un site de socializare. Cei doi s-au fotografiat sărutându-se, dar şi în momentul în care se pregăteau de o plimbare cu elicopterul. Această mini vacanţă vine după ce modelul de origine spaniolă a împinit 24 de ai.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep și-a stabilit viitorul! ”Nu mă voi retrage, iubesc să joc tenis”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×