FOTO. Schimbare incredibilă de look pentru Messi! Nimeni nu l-a mai văzut aşa

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
24/07/2016, 15:24
FOTO. Schimbare incredibilă de look pentru Messi! Nimeni nu l-a mai văzut aşa GALERIE FOTO

Leo Messi se află în aceste zile în vacanţă la Ibiza, acolo unde se relaxează alături de soţia sa, Antonella, şi copii săi. 

Argentinianul a surprins pe toată lumea cu o schimbare dramatică de look. După ce în urmă cu două luni, Messi a decis să îşi lase barbă, acum, argentinianul s-a vopsit blond, iar barba şi-a lăsat-o de culoare închisă.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU SCHIMBĂRILE DE LOOK A LUI MESSI 

E una dintre cele mai mari schimbări de look pentru superstarul Barcelonei, care îşi etalează şi colecţia impresionantă de tatuaje în fotografia postată pe o reţea de socializare de soţia sa.

De-a lungul timpului, Messi şi-a schimbat de multe ori look-ul. De la plete la păr scurt şi acum păr blond, starul şi-a surprins de multe ori fanii.

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×