News

FOTO și VIDEO: Furtunile și ploile torențiale au făcut prăpăd, în mai multe județe! Pagubele sunt însemnate

30.04.2019 | 18:36
FOTO si VIDEO Furtunile si ploile torentiale au facut prapad in mai multe judete Pagubele sunt insemnate
ADVERTISEMENT

Ploaia torențială prognozată de meteorlogii ANM a paralizat Ploieștiul, dar a dat peste cap și traficul din București! Șoseaua București-Ploiești a fost a fost paralizată, marți după amiază, din cauza ploii torențiale anunțate de meteorologi pentru aproape tot sudul României. Ruperea de nori a afectat mai multe localități din județul Prahova. În mai multe orașe a căzut grindină! Imaginile s-au viralizat deja de rețelele de socializare!

Ploaia torențială a făcut prăpăd în Prahova

Circulația se desfășoară cu dificultate și acum pe DN1, din cauza ploii torenţiale care reduce vizibilitatea, au anunţat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

ADVERTISEMENT

Tornadă filmată în localitatea Drajna, județul Călărași

BREAKING NEWS: Tornadă filmată în localitatea Drajna, județul Călărași. Un autocar cu 39 de pasageri, răsturnat în zona unde s-a produs fenomenul meteo extrem ––> http://bit.ly/2J42Ylb

Gepostet von Libertatea am Dienstag, 30. April 2019

Cele mai mari probleme se înregistrează în zona Pucheni – Bărcăneşti, şoferii fiind sfătuiţi să circule cu viteză redusă sau să aştepte în afara carosabilului cu luminile de întâlnire şi avariile pornite. Potrivit IPJ Prahova, precipitaţii abundente se înregistrează şi în zona montană a judeţului, traficul rutier fiind îngreunat atât pe DN 1, cât şi pe DN 1A, relatează Agerpres. Așadar, cei care se întorc din vacanța de Paște, ori pleacă spre vacanța de 1 Mai trebuie să se înarmeze cu foarte multă răbdare!

Prahova

Judetul Prahova (Urlati) – 30 aprilie, ora 16.30

Gepostet von Meteoplus am Dienstag, 30. April 2019

Mai multe gospodării au fost inundate, în Ploiești

Și vestul Ploieștiului a fost inundat din cauza cantităților de apă abundente căzute într-un interval scurt de timp. Pompierii prahoveni au intervenit, marţi, pentru evacuarea apei din mai multe gospodării inundate, precum şi pentru îndepărtarea unor copaci doborâţi de vânt pe carosabil, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), informează Agerpres.ro.

ADVERTISEMENT

Tornada Romania

TORNADA Romania – Part2!O zi istorica pt meteorologia romaneasca!Calarasi 30.04.2019

Gepostet von Istrati Cristian am Dienstag, 30. April 2019

Un copac doborât de vânt a căzut și pe DN 1D, în localitatea Albeşti-Paleologu, iar altul pe un drum local din comuna Tomşani, echipajele ISU Prahova acţionând pentru degajarea carosabilului. În localităţile Blejoi şi Valea Călugărească au fost inundate câteva curţi şi anexe gospodăreşti, pentru evacuarea apei intervenindu-se cu motopompe. Potrivit ISU Prahova, în mai multe localităţi din judeţ a căzut grindină, însă nu au fost raportate pagube materiale însemnate.