Foto. Simona Halep, antrenament inedit cu o rivală la Miami

Irina Aldea   
in Galerie foto
21/03/2018, 20:25
Foto. Simona Halep, antrenament inedit cu o rivală la Miami GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Simona Halep se antrenează intens la Miami pentru a obţine un rezultat cât mai bun la turneul din Florida. Sportiva noastră s-a pregătit de câte două ori pe zi sub atenta supraveghere a tehnicianului australian, Darren Cahill.

Liderul mondial din WTA s-a pregătit miercuri la Miami alături de buna sa prietenă din circuit, rusoaica aflată actualmente pe locul 27 WTA, Svetlana Kuzneţova. Jucătoarea din Rusia a lipsit de la competiţii o bună perioadă de timp din cauza unei accidentări. Cele două, cunoscută fiind relaţia de prietenie pe care o au, s-au pregătit împreună la Miami şi s-au distrat de minune pe terenul de antrenament. VEZI GALERIA FOTO

Simona Halep, tur secund accesibil

Simona Halep va juca direct în turul doi al turneului de la Miami cu învingătoarea meciului Veronica Cepede – Oceane Dodin, în timp ce Serena Williams evoluează în turul I contra lui Naomi Osaka, câştigătoarea Indian Wells şi cea care a învins-o în semifinale pe Simona Halep.

De asemenea, Simona Halep va face din nou pereche cu Irina Begu, aşa cum s-a întâmplat la turneele de la Shenzen şi Indian Wells. În primul tur, Simona Halep şi Irina Begu vor juca împotriva perechii Julia Goerges – Bethanie Mattek-Sands. Meciul se va juca joi seară, organizatorii urmând să anunţe ora de start.

Închide ×