Simona Halep are un nou iubit?! Prima poză cu ei împreună

Irina Aldea   
in Stiri sportive
10/04/2018, 10:36
Simona Halep are un nou iubit?! Prima poză cu ei împreună GALERIE FOTO

După un start bun de 2018, cu rezultate excelente, Simona Halep pare să fie împlinită şi pe plan emoţional, având un nou iubit. Iubitul Simonei Halep ar fi Theo, un bărbat din Constanţa, care a locuit în SUA şi care a studiat Dreptul. Se pare că cei doi sunt la începutul relaţiei, dar acesta s-ar înţelege excelent cu tatăl Simonei Halep, cei doi petrecând mult timp împreună, anunţă spynews.ro

Relaţia bună pe care o are acesta cu familia Simonei Halep, în special cu tatăl acesteia, cu care şi iese în oraş, uneori chiar şi fără sportivă. Aşa cum se ştie, la machedoni este foarte important ca familia să fie de acord cu relaţia. Deşi toate lucrurile par a merge foarte bine între cei doi, Simona şi Theo au decis deocamdata sa fie discreţi. Aşa că, doar cei apropiaţi ştiu de relaţia lor.

Pregătiri pentru sezonul de zgură

Constănţeanca a petrecut Paştele în oraşul natal, alături de familie, însă în curând va începe din nou pregătirea pentru sezonul de zgură. Prima competiţie oficială în care Simona îşi va face apariţia în perioada următoare va fi turneul din Stuttgart, dar înainte, confruntarea cu Elveţia din Fed Cup. Meciul va avea loc în week-end-ul 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×