Simona Halep

Simona Halep şi-a schimbat look-ul! Cum îi stă blondă

Simona Halep profită din plin de zilele petrecute în România! Pe lângă antrenamentele efectuate pe suprafaţa ei favorită, Simona se şi relaxează.
05.04.2018 | 19:46

Aflată în România de o săptămână, după eliminarea de la Miami, Simona a profitat de zilele libere pentru a-şi împrospăta coafura. Drept urmare, Simona Halep a apelat la unul dintre cei mai bine cotaţi specialişti din domeniu: Sorin Stratulat, considerat „stilistul vedetelor”. În portofoliul său se regăsesc sau s-au regăsit nume ca Antonia, Lidia Buble, Laura Cosoi sau Andreea Marin, aşa că Simona a fost pe mâini bune, din câte putem observa.

 

THE BEST @stratulatsorin !!! #bestplace @beautydistrictsalon #thankyou

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Cei doi se cunosc de mai multă vreme, Stratulat fiind prezent, împreună cu întreaga lui echipă, în luna iulie, în tribunele Arenelor BNR, pentru a o încuraja pe jucătoarea noastră atunci când a cucerit al doilea titlu WTA de la Bucureşti. În ceea ce priveşte tenisul, românca s-a antrenat în ultimele zile la Bucureşti, la complexul sportiv de la Stejarii Country Club, reuşind chiar o bijuterie de lovitură la sesiunea de pregătire de azi. Simona s-a dovedit a fi foarte mulţumită de coafura sa şi i-a mulţumit din nou lui Sorin Stratulat, de data aceasta pe Instgram Story.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, voie bună la antrenamente

Constănţeanca a revenit în Bucureşti, începând pregătirea pentru sezonul de zgură după ce a petrecut câteva zile în oraşul natal. Prima competiţie oficială în care Simona îşi va face apariţia în perioada următoare va fi turneul din Stuttgart, dar înainte, confruntarea cu Elveţia din Fed Cup. Meciul va avea loc în week-end-ul 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj.

Tags: