Foto. Simona Halep, gest superb la Miami! Liderul mondial din WTA a făcut o donaţie la un spital de copii

Irina Aldea   
in Galerie foto
21/03/2018, 17:11
Foto. Simona Halep, gest superb la Miami! Liderul mondial din WTA a făcut o donaţie la un spital de copii GALERIE FOTO

Simona Halep a participat la “Miami All Star Tennis for Charity”, alături de Serena Williams, Nick Kyrgios şi Frances Tiafoe. Evenimentul organizat de Cliff Drysdale a produs încasări care au fost donate organizaţiei ACEing Autism. Alături de cele 4 staruri din tenis s-a aflat şi antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill.

Astăzi, după antrenament, liderul WTA a fost în vizită la un spital de copii din Miami şi, în numele WTA a oferit o donaţie de 3.000 de dolari. Pe lângă cecul de 3.000 de dolari, sportiva noastră le-a adus copiilor şi mai multe jucării. VEZI GALERIA FOTO

Simona Halep, gata de luptă la Miami

Simona Halep va juca direct în turul doi al turneului de la Miami cu învingătoarea meciului Veronica Cepede – Oceane Dodin, în timp ce Serena Williams evoluează în turul I contra lui Naomi Osaka, câştigătoarea Indian Wells şi cea care a învins-o în semifinale pe Simona Halep.

De asemenea, Simona Halep va face din nou pereche cu Irina Begu, aşa cum s-a întâmplat la turneele de la Shenzen şi Indian Wells. În primul tur, Simona Halep şi Irina Begu vor juca împotriva perechii Julia Goerges – Bethanie Mattek-Sands. Meciul se va juca joi seară, organizatorii urmând să anunţe ora de start.

Închide ×