Simona Halep

Foto. Simona Halep, cu zâmbetul pe buze alături de mama sa. Andrei Pavel: “Ţinem post şi fără zahăr”

Simona Halep s-a întors în ţară de curând şi a fost surprinsă deja la antrenamente. Constănţeanca se relaxează acasă alături de familie în pragul Sărbătorilor Pascale.
31.03.2018 | 21:02
Foto Simona Halep cu zambetul pe buze alaturi de mama sa Andrei Pavel Tinem post si fara zahar

Simona Halep a revenit în oraşul natal şi la scurt timp, a fost surprinsă deja în sala de fitness. Pentru româncă urmează o perioadă de relaş din punct de vedere al competiţiilor şi profită de acest timp din plin, timp pe care-l petrece alături de cei mai dragi oameni din viaţa sa. “Simo” a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu mama sa în care amândouă sunt cu zâmbetul pe buze.

 

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Dacă foarte mulţi fani ai sportivei clasate pe locul 1 mondial se întrebau ce se întâmplă cu Andrei Pavel şi de ce nu se află acesta lângă Simona, acum toate dubiile referitoare la relaţia celor doi au fost înlăturate. Antrenorul din Constanţa a comentat la fotografia postată de Simona pe Intagram, fiind evidentă preocuparea sa pentru forma elevei sale: “Ţinem post şi fără zahăr”. Liderul mondial din WTA i-a replicat imediat, fiind foarte amuzată: “Clar”.

Simona Halep: “Casă, dulce casă”

Ştim cu toţii cât de mult iubeşte Simona Halep să fie alături de familia sa în România, în locurile în care a crescut şi s-a dezvoltat. Românca a postat de curând pe Instagram Story o serie de videoclipuri şi fotografii prin care-şi arată încă o dată iubirea pentru casă. Prima competiţie oficială în care Simona îşi va face apariţia în perioada următoare va fi turneul din Stuttgart, dar înainte, confruntarea cu Elveţia din Fed Cup. Meciul va avea loc în week-end-ul 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj.