Foto. Halep, imagine de milioane! Mesajul Simonei de Paşte

Irina Aldea   
in Stiri sportive
08/04/2018, 13:52
Foto. Halep, imagine de milioane! Mesajul Simonei de Paşte

După ce s-a antrenat câteva zile la Bucureşti, pe zgura de la complexul sportiv Stejarii Country Club, Simona Halep s-a întors de curând în oraşul natal, acolo unde petrece Paştele alături de întraga sa familie. Sportiva din România s-a arătat nerăbdătoare de a ajunge acasă şi de a petrece această sărbătoare împreună cu cei mai dragi oameni din viaţa ei după ce lipseşte de la multe dintre evenimentele importante ale familiei Halep din cauza multitudinii de competiţii la care trebuie să participe.

Simona a postat chiar în ziua de Paşte o fotografie cu adevărat adorabilă în care apare alături de micuţa Tania ciocnind ouă. Simo le-a urat tuturor fanilor săi un Paşte fericit ieri, iar azi, a scris pe contul personal de Instagram “Hristos a înviat”. Suporterilor săi le-a plăcut enorm fotografia, aşa că poza a înregistrat câteva mii de like-uri în doar câteva minute. De asemenea, în imagine apar şi finuţii liderului mondial din WTA.

Simona Halep, pregătiri pentru sezonul de zgură

Constănţeanca a revenit acum câteva zile în Bucureşti, începând pregătirea pentru sezonul de zgură după ce a petrecut câteva zile în oraşul natal. Prima competiţie oficială în care Simona îşi va face apariţia în perioada următoare va fi turneul din Stuttgart, dar înainte, confruntarea cu Elveţia din Fed Cup. Meciul va avea loc în week-end-ul 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj.

Ştirea MOMENTULUI

Probleme cu naturalizarea lui Virgiliu Postolachi! “N-am depus încă jurământul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×