Simona Halep

Foto. Simona Halep, antrenament la Miami sub privirile lui Darren Cahill

Simona Halep se pregăteşte intens pentru turneul de la Miami, acolo unde anul trecut a atins faza sferturilor de finală.
21.03.2018 | 11:58
Foto Simona Halep antrenament la Miami sub privirile lui Darren Cahill
ADVERTISEMENT

Simona Halep se antrenează sub privirile lui Darren Cahill, la Miami, turneu care se desfăşoară în perioada 20-31 martie. Sportiva noastră se pregăteşte intens pentru a depăşi faza în care a ajuns anul trecut la turneul din Florida, faza sferturilor de finală.

Cunoscutul fotograf, Neal Trousdale, i-a surprins pe Simona Halep şi Darren Cahill la antrenamentul avut loc ieri la Miami înaintea turneului de caritate la care a luat parte sportiva noastră. Se pare că Halep şi Cahill au trecut rapid peste momentele tensionate de la Indian Wells. În duelul cu Naomi Osaka, Cahill a coborât din lojă să o încurajeze pe eleva lui. Australianul nu s-a putut înţelege cu jucătoarea de pe primul loc mondial de la care nu a primit niciun răspuns.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, în competiţie în ambele probe la Miami

La fel ca la Indian Wells, unde a ajuns în semifinale, Simona Halep va avea bye în primul tur, urmând ca în runda a doua să joace împotriva câştigătoarei dintre Veronica Cepede Royg (Paraguay, 78 WTA) şi Oceane Dodin (Franţa, 98 WTA). Cel mai bun rezultat al Simonei la Miami a fost semifinala din 2015, când a pierdut greu, în trei seturi, în faţa Serenei Williams. De altfel, constănţeanca de 26 de ani se simte excelent la acest turneu, unde a ajuns cel puţin în sferturi la fiecare dintre ultimele trei ediţii.

Simona Halep va face din nou pereche cu Irina Begu, aşa cum s-a întâmplat la turneele de la Shenzen şi Indian Wells. În primul tur, Simona Halep şi Irina Begu vor juca împotriva perechii Julia Goerges – Bethanie Mattek-Sands. Meciul se va juca joi seară, organizatorii urmând să anunţe ora de start. Mattek-Sands revine pe teren după accidentarea gravă la genunchi, de la Wimbledon 2017, când în setul trei al meciului cu Sorana Cîrstea s-a prăbuşit pe teren urlând de durere.

ADVERTISEMENT