Fotbal international

FOTO. O limuzină de lux pentru o jucătoare de top. Ce bolid conduce Simona Halep

Simona Halep, o jucătoare care domină tenisul mondial avea nevoie şi de o maşină care să o reprezinte. De fapt, în garajul Simonei sunt chiar cinci bolizi de toată frumuseţea, care valorează...
12.07.2017 | 00:03
FOTO O limuzina de lux pentru o jucatoare de top Ce bolid conduce Simona Halep

Simona Halep, o jucătoare care domină tenisul mondial avea nevoie şi de o maşină care să o reprezinte. De fapt, în garajul Simonei sunt chiar cinci bolizi de toată frumuseţea, care valorează împreună peste 550.000 de euro. Este primul semn că Halep are gust la alesul maşinilor, dar mai ales că a trecut de “bariera” celor zece milioane de euro câştigaţi din tenis.

De altfel, recent, jucătoarea constănţeană a intrat în Top 25 de câştigurilor din tenis, cu un total de 12,5 milioane de dolari câştigaţi în carieră. Din aceşti bani, Simona şi-a cumpărat patru maşini şi a primit cadou încă una. În garajul finalistei de la Roland Garros se află un Mercedes GLE 450 AMG, un Mercedes CLS AMG, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera şi un Range Rover.

Simona Halep, fotografii de album cu noua maşină

Dintre acestea, Simona a primit cadou Porsche-ul 911 Carrera S, iar pe restul şi le-a achiziţionat ea. În sezonul de vară 2017, va conduce o limuzină de lux, fotografiile fiind făcute publice azi de către compania auto. Halep se va afla, în această perioadă, la volanul unui superb Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet, care parcă arată şi mai bine alături de clădirea Cazinoului din Constanţa, fie ea şi în continuă degradare.

Pe durata colaborării, Simona Halep va avea la dispoziţie o suită de modele Mercedes-AMG, compania germană urmând să aleagă periodicitatea schimbării acestora.

Tags: