Foto. Australienii, cuceriţi de Simona Halep! Românca a apărut pe coperta “Australian Tennis”

Irina Aldea   
in Simona Halep
23/03/2018, 13:07
Foto. Australienii, cuceriţi de Simona Halep! Românca a apărut pe coperta “Australian Tennis”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Australienii au prins drag de Simona Halep şi sunt complet îndreptăţiţi să o facă. Sportiva noastră este una dintre cele mai îndrăgite jucătoare din circuitul WTA, are alături unul dintre cei mai buni antrenori din tenis, care se întâmplă să fie australian, iar anul acesta a fost la doar câteva lovituri câştigătoare depărtare de marele trofeu de la Australian Open. 

Liderul mondial din WTA a ajuns pe coperta revistei “Australian Tennis” şi se află la loc de cinste. “Revenită în vârful clasamentului, puţini jucători au o perspectivă atât de sănătoasă ca Simona Halep. Suntem încântaţi să întâmpinăm liderul mondial din WTA pe coperta noastră”, a fost mesajul Australian Tennis Magazine pentru sportiva noastră. Australian Tennis Magazine, singura revistă de tenis din Australia, ţine la curent jucătorii, antrenorii, părinţii şi fanii cu ştiri despre jucătorii şi evenimentele internaţionale încă din 1976. 

Federer, în umbră pe coperta revistei

Reacţiile referitoare la coperta revistei australiene nu au întârziat să apară. “Aww, arată ca şi cum Roger o aplaudă pe Simo”, a scris pe Twitter un iubitor al sportului alb. Legătura Simonei Halep cu Australia este foarte puternică, acest lucru fiind susţinut în trecut chiar de antrenorul ei, Darren Cahill. Acesta spunea într-un interviu că e posibil să “ne-o fure” pe Simona: “Devine mai mult australiancă. Ar trebui să fiţi atenţi, pentru că s-ar putea să v-o furăm!”.

Închide ×