Simona Halep

Foto. Simona Halep, în sala de fitness! Cum a fost surprinsă românca

Simona Halep s-a întors în ţară de curând şi a fost surprinsă deja la antrenamente. Constănţeanca s-a înconjurat de instructori de fitness, începând pregătirea pentru sezonul de zgură.
31.03.2018 | 12:41
Foto Simona Halep in sala de fitness Cum a fost surprinsa romanca

Simona Halep, chiar dacă se află în oraşul ei natal, alături de cei dragi, nu uită să se menţină în formă. Campioana noastră s-a antrenat la clubul de sport InMotion Fitness First, din Constanţa. “InMotion este cu adevărat clubul CAMPIONILOR. Sărbătorim aniversarea de 1 an a clubului nostru, prin antrenamente INTENSE alături de NR. 1 in lume – SIMONA HALEP. Vă aşteptăm şi pe voi să vă antrenaţi zilnic alături de CAMPIOANA noastră. Hai Simona!”

Halep s-a antrenat alături de Tiberiu Daniel şi Robert Cercel, iar imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a clubului din Constanţa. Eleva lui Darren Cahill a recunoscut că nu a fost pregătită fizic pentru turneele de la Indian Wells şi Miami, astfel că nu vrea să îşi mai dezamăgească fanii la competiţiile ce urmează pe suprafaţa ei preferată.

Ce urmează pentru Simona Halep

Prima competiţie oficială în care Simona îşi va face apariţia în perioada următoare va fi turneul din Stuttgart, dar înainte, confruntarea cu Elveţia din Fed Cup. Meciul va avea loc în week-end-ul 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj.