News

Foto. Simona Halep, primele imagini din luna de miere. Ce a postat fosta lideră mondială

Simona Halep a postat pe Instagram primele imagini din luna de miere.
19.09.2021 | 17:22
Foto Simona Halep primele imagini din luna de miere Ce a postat fosta lidera mondiala
ADVERTISEMENT

Direct din vacanță, Simona Halep a împărtășit cu fanii de pe Instagram câteva imagini din luna de miere.

Marea noastră campioană s-a căsătorit cu Toni Iuruc pe 15 septembrie la clubul Fratelli din Mamaia. Ulterior, sportiva a plecat în „săptămâna de miere”, cum a denumit Halep tradionala lună de miere. Fosta lideră a clasamentului WTA a avut timp să posteze câteva poze din vacanță.

ADVERTISEMENT

Primele fotografii cu Simona Halep din luna de miere

Foto: Instagram

La scurt timp după „nunta anului”, Simona și Toni au plecat în vacanță.

Halep a postat pe Instagram câteva fotografii în care ne arată că nici în luna de miere nu ia pauză de la sala de fitness.

Foto: Instagram

Unde va mai juca Simona Halep în anul 2021

După vacanța de câteva zile, Halep va relua pregătirile, pentru că o așteaptă trei turnee importante.

ADVERTISEMENT

„Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres. Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. La tenis nu se va schimba nimic, voi fi în continuare Simona Halep ca şi până acum, însă în viaţa de zi cu zi şi în general voi fi Simona Halep Iuruc”, a declarat sportiva, vineri, 17 septembrie.

În acest an, Halep va fi prezentă BNP Paribas Open – Indian Wells. Turneul din SUA va avea loc între 6 – 17 octombrie 2021 și are premii de aproximativ 9 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Ulterior, marea noastră campioan va merge în Rusia la Kremlin Cup. Puternicul turneu de la Moscova are loc între 18 – 24 octombrie 2021

Halep va încheia sezonul în țară

Ultimul turneu la care ar trebui să fie prezentă campioana noastră este Transylvania Open, desfășurat la Cluj-Napoca între 25-31 octombrie 2021.

ADVERTISEMENT

Competiția se va desfășura pe hard și va strânge 32 de sportive pe tabloul principal. Printre invitate este și câștigătoarea de la US Open, Emma Raducanu.

Primele declarații după nuntă

„Sunt într-un moment de euforie prelungit, pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. M-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă”, a mărturisit Simona Halep.

ADVERTISEMENT