Foto. Simona Halep a efectuat primul antrenament pe zgură sezonul acesta

Irina Aldea   
in Simona Halep
03/04/2018, 13:36
Foto. Simona Halep a efectuat primul antrenament pe zgură sezonul acesta

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Simona Halep a petrecut câteva zile în oraşul natal, acolo unde s-a antrenat la clubul de sport InMotion Fitness First. Halep s-a pregătit alături de Tiberiu Daniel şi Robert Cercel. Eleva lui Darren Cahill a recunoscut că nu a fost pregătită fizic pentru turneele de la Indian Wells şi Miami, astfel că nu vrea să îşi dezamăgească fanii la competiţiile ce urmează pe suprafaţa ei preferată.

Sportiva noastră a revenit la Bucureşti şi totodată pe zgură, pentru a fi pregătită de provocările care o aşteaptă. Simona s-a pregătit la Stejarii Country Club, complexul sportiv complet utilat foarte aproape de locuinţa sa din capitală şi nu a ratat ocazia de a-şi anunţa suporterii de pe Instagram.

Perioadă de foc pentru Simona Halep

Prima competiţie oficială în care Simona îşi va face apariţia în perioada următoare va fi turneul din Stuttgart, dar înainte, confruntarea cu Elveţia din Fed Cup. Meciul va avea loc în week-end-ul 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj. Pentru Simona urmează o perioadă de foc deoarece anul trecut a obţinut rezultate foarte bune pe suprafaţa ei favorită.

Închide ×