FOTO. Simona Halep a sărit coada de la ambasadă! Reacţia oamenilor

Marian Popovici   
în Simona Halep
14/09/2017, 00:01
FOTO. Simona Halep a sărit coada de la ambasadă! Reacţia oamenilor GALERIE FOTO

Simona Halep a sărit coada la ambasadă. Jucătoarea a avut câteva zile libere în această lună după eliminarea din primul tur la US Open împotriva Mariei Şarapova. Campioana noastră se pregăteşte de turneul de la Wuhan şi a fost miercuri dimineaţa la Ambasada Chinei pentru a solicita viza pentru a putea călători la turneele asiatice.

La coadă au fost aproximativ 20 de români care aşteptau pentru viză, dar Simona Halep şi mama ei au fost lăsate de restul persoanelor să intre primele, iar jucătoarea de tenis le-a mulţumit şi a făcut un selfie cu toţi cei prezenţi la Ambasadă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Simona Halep: “În faţa mea erau 20 de persoane, dar mi-au oferit posibilitatea de a intra prima” 

„Chiar dacă am ajuns pe la 07:40 în fata ambasadei, pentru viză, în faţa mea erau 20 persoane, dar mi-au oferit posibilitatea de a intra prima. Mulţumesc tuturor!”, a scris Simona Halep pe contul de Instagram. Postarea a generat în scurt timp câteva mii de aprecieri şi multe comentarii din partea fanilor care au apreciat gestul oamenilor.

Înainte cu câteva zile, campioana noastră a mers la Roma alături de Ion Ţiriac pentru a participa la un eveniment caritabil în capitala Italiei. Simona şi omul de afaceri au participat la gala Celebrity Fight Night, o gală de caritate, care se desfăşoară anual în capitala Italiei, în care timp de cinci zile invitaţii au posibilitatea de a cunoaşte frumuseţile Romei într-un traseu de lux şi se pot întâlni cu mai multe celebrităţi de pe mapamond. 

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU SIMONA HALEP LA AMBASADĂ 

Închide ×