Foto. România se pregăteşte de Fed Cup! Halep, primele antrenamente

Irina Aldea   
in Cele mai citite
13/04/2018, 19:30
Foto. România se pregăteşte de Fed Cup! Halep, primele antrenamente

Toate jucătoarele sunt valide pentru barajul de accedere în Grupa Mondială, astfel că alegerea celor patru convocate nu a fost deloc o misiune uşoară. Practic, s-a mers în cele din urmă pe cele mai bine clasate dintre jucătoare, astfel convocările au venit pentru Simona Halep (locul 1 WTA), Sorana Cîrstea (34), Irina Begu (38) şi Mihaela Buzărnescu (40), aflată la prima convocare. Simona şi Irina se pregătesc împreună pe zgura de la Steajarii Country Club pentru a fi în formă maximă în confruntarea cu Elveţia ce va avea loc la Cluj.

Pregătirile sunt în toi şi pe partea de organizare. Zgura a început să sosească la Cluj-Napoca încă de marţi, iar până vineri suprafaţa de joc a prins contur din ce în ce mai mult. Zgura a fost tasată cu utilaje specifice pentru ca stratul să aibă o adâncime de cinci centimetri peste tot, după care a început trasarea terenului. De amenajare se ocupă firma Malek International, care nu se află la prima experienţă de acest fel în România. Alegerea suprafeţei de joc a fost relativ uşoară având în vedere sezonul ce urmează.

Misiune teoretic mai facilă pentru Simona Halep şi compania

În condiţiile în care Belinda Bencic, cea mai titrată reprezentantă din actuala echipă a Elveţiei, a anunţat că nu va putea evolua din cauza unei accidentări, antrenorul Heinz Gunthardt a ales să convoace doar trei jucătoare. Timea Bacsinszky, locul 46 WTA, Victorija Golubic (107 WTA) şi Jil Teichmann (136) sunt sportivele convocate pentru partidele de la Cluj, urmând ca al patrulea loc să fie ocupat cu puţin timp înainte de sosirea în România.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×