Foto. Simona Halep, mesaj admirabil pentru familia sa: “Cuvintele sunt prea mici”

Irina Aldea   
in Simona Halep
23/03/2018, 20:09
Foto. Simona Halep, mesaj admirabil pentru familia sa: “Cuvintele sunt prea mici”

Ziua de 23 martie este una importantă în familia Halep: liderul mondial din WTA îşi aniversează atât tatăl, pe Stere Halep cât şi fratele, pe Nicolae Halep. Simona le-a transmis amândurora o urare de la distanţă, pe contul personal de Instagram.

“Cuvintele sunt prea mici ca să mai descriu aceste persoane! Vă iubesc. La mulţi ani, Tăticule, la mulţi ani, frăţiorul!”, a scris Simona Halep, alături de patru fotografii în care apare şi cumnata sa, Luminiţa Halep. Într-una dintre pozele publicate de Halep pe Instagram apare tatăl său împreună cu micuţa Tania, nepoţica Simonei.

Simona Halep, departe de familia sa

În acest timp, Stere Halep şi Nicolae Halep – tatăl, respectiv fratele mai mare cu 4 ani – nu sunt alături de Simona, care participă la turneul de la Miami. Halep s-a calificat în turul trei după un meci epic, de peste două ore. Sportiva noastră s-a impus cu 7-5 în decisiv în faţa lui Oceane Dodin şi va juca în următorul meci cu Agnieszka Radwanska. Franţuzoaica a ajuns pe tabloul principal în calitate de lucky loser, după ce se retrăsese în ultimul tur al calificărilor. Dodin a dezvăluit chiar că se afla în drum spre aeroport în momentul în care a primit vestea că a primit un loc pe tablou.

Închide ×