Sporturi

FOTO ŞOC! Andreea Bălan, fără sutien! SE VEDE TOT!

Andreea Balan si-a lasat fanii fara cuvinte. După ce PLAYBOY i-a oferit în mai multe rînduri zeci de mii de euro pentru un pictorial în costumul Evei, ofertă pe care Andreea Bălan a refuzat-o...
19.01.2015 | 23:20

Andreea Balan si-a lasat fanii fara cuvinte. După ce PLAYBOY i-a oferit în mai multe rînduri zeci de mii de euro pentru un pictorial în costumul Evei, ofertă pe care Andreea Bălan a refuzat-o mereu, vedeta a apărut într-o fotografie care a reusit sa ii inebuneasca pe toti admiratorii ei. Aceasta s-a pozat intr-o rochie din dantela neagra, transparenta, fără sutien, prin care i se vad perfect sanii în toată splendoarea!

Daca de obicei este o prezenta destul de cuminte, de data aceasta Andreea Balan a reusit sa incinga imaginatia tuturor. Vedeta a facut publice cateva fotografii in care apare mai sexy ca oricand.

Imbracata cu o rochita neagra, scurta, din dantela, cantareata a facut furori pe internet. Tinuta este extrem de transparenta, iar sanii vedetei pot fi admirati in toata splendoarea lor, spre deliciul fanilor.

a2

Mai mult, blonda face spectacol. Playback, cu negativ sau fara, ploiesteanca stie sa ridice publicul in picioare, show-ul ei fiind o combinatie reusita de coregrafie, costume, sunet si lumina. Mai mult, Andreea stie sa interactioneze foarte bine cu publicul, asa cum s-a intamplat si la concertul sustinut saptamana trecuta intr-un club de fite din Regie.

“Balanca” a efectuat cateva miscari lascive, cu usoara tenta porno, ducandu-si de mai multe ori mana in zona intima, ceva in stilul lui Michael Jackson pe timpuri. La finalul unei piese, cantareata s-a apropiat de fanii sai din prima “linie” si s-a pupat cu unul dintre acestia, pentru a-i face pe plac unui paparazzo, care nu a ratat nicio miscare a artistei pe toata durata show-ului.

Vezi VIDEO

Andreea Balan - Things U Do 2 Me - 2 andreeabalan3-1415792899 andreea_balan_despartire andreea_balan1 andreea_balan