Fotbal intern

FOTO ȘOC! Harlem Gnohere, surprins inhalând “drogul hipiot”! Imaginea care îl va revolta pe Gigi Becali

13.08.2019 | 08:56
FOTO SOC Harlem Gnohere surprins inhaland drogul hipiot Imaginea care il va revolta pe Gigi Becali

Harlem Gnohere nu a mai jucat într-un meci oficial pentru FCSB pe de 5 mai 2019, atunci când FCSB s-a impus pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 2-0, dar atacantul care se află pe lista indisponibililor la vicecampioana României a fost surprins inhalând “drogul hipiot” într-un club din Capitală. VEZI FOTO AICI!

Harlem Gnohere, surprins inhalând “drogul hipiot”

Harlem Gnohere, golgheterul FCSB-ului din ultimele două sezoane, a fost supus unei intervenții chirurgicale la începutul lunii iunie, toate acestea după ce a fost diagnosticat cu ruptură a peretelui anterior și o slăbire a peretelui posterior ale canalului inghinal de parte stânga (inguinal disruption) și entezopatie a mușchilor adductori de aceeași parte. “Bizonul” a profitat de faptul că nu a făcut parte din lotul FCSB-ului în ultima perioadă și s-a distrat de minune alături de prietenii săi.

Cancan.ro a publicat o fotografie în care apare Harlem Gnohere în timp ce inhala protoxid de azot dintr-un balon, “drogul hipiot” cum este cunoscut în Anglia și care este o variantă de gaz ilariant care produce un efect apropiat al canabisului. Gazl ilariant este legal, iar în trecut și Alexandre Lacazette, Matteo Guendouzi, Mesut Ozil, Pierre Emerick Aubameyang și Raheem Sterling au fost surprinși apelând la aceeași metodă de distracție ca Harlem Gnohere.

Harlem Gnohere și Dennis Man la o petrecere.
Harlem Gnohere și Dennis Man la o petrecere.

Ce efecte are “drogul hipiot”

Protoxidul de azot este folosit deseori în cadrul intervențiilor chirurgicale și stomatoogice, datorită efectelor anestezice, dar este și o substanță legală, deoarece îi face pe oameni să fie mai relaxați, euforici și zâmbitori. Noua modă din lumea fotbalului mondial nu este lipsită de riscuri. Chiar dacă nu creează dependență, consumul lui este asociat cu efecte nedorite care se pot prelungi mai multe ore după inhalarea gazului: dureri de cap, amețeli, vărsături, crampe abdominale, diaree, etc, anunță miscareaderezistenta.ro.

Cotat de site-urile de specialitate la 2,5 milioane de euro, Harlem Gnohere a ajuns la FCSB pe 6 ianuarie 2017 și mai are contract cu gruparea roș-albastră până în vara anului 2020. Atacantul în vârstă de 31 de ani a bifat până acum 94 de prezențe în tricoul vicecampioanei României, a dat 45 de goluri și a oferit 5 pase decisive. Pe parcursul carierei a mai jucat pentru RSC Charleroi, Dinamo București, FC Bulle, Urania Geneve Sport, RAEC Mons, FC La Tour, KVC Westerlo, Royal Excel Mouscron și Royal Excelsior Virton.