Sport

Foto-șoc: un star din Premier League a pozat în fustă și cu o geantă roz pe coperta unei reviste

Dominic Calvert-Lewin, starul din atacul lui Everton, a apărut pe coperta unei cunoscute reviste într-o fustă și cu o geantă roz, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.
09.11.2021 | 23:41
Fotosoc un star din Premier League a pozat in fusta si cu o geanta roz pe coperta unei reviste
ADVERTISEMENT

Dominic Calvert-Lewin, golgheterul lui Everton, a avut o apariție care a creat multă vâlvă în lumea fotbalului și a modei.

Starul englez e pe prima pagină în revista Arena Homme+, fiind un împătit al modei și a surprins în dese rânduri cu ținutele sale.

ADVERTISEMENT

Dominic Calvert-Lewin, în fustă și cu geantă roz pe coperta revistei Arena Homme+

Atacantul de 24 de ani are doar trei meciuri în acest sezon de Premier League și a reușit trei goluri, fiind accidentat în acest moment.

Astfel, vârful lui Everton a avut timp pentru o ședință foto care a făcut înconjurul lumii. Dominic Calvert-Lewin este tot timpul în pas cu moda și este cunoscut pentru excentricitatea sa.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul care are un deget fracturat și lipsește de pe teren din luna august a fost pe prima pagină în revista pentru bărbați „Arena Homme+”.

Ținuta lui Dominic Calvert-Lewin a creat controverse pe mediile sociale

Nu toată lumea a privit cu ochi buni apariția lui Dominic Calvert-Lewin și mulți au considerat că efeminează imaginea bărbatului.

ADVERTISEMENT

Alții l-au încurajat pentru curajul de care a dat dovadă și l-au felicitat, în timp ce alții au folosit un limbaj extrem de agresiv.

Jucătorul este evaluat conform transfermarkt la 45 de milioane de lire sterline și mai are contract cu Everton până în vara lui 2025.

ADVERTISEMENT

Dominic Calvert-Lewin s-a ridicat și împotriva rasismului

Dominic Calvert-Lewin este una dintre victimele rasismului cu care s-a confruntat încă de la vârsta de doar șase ani. Atacantul lui Everton a atras atenția asupra comentariilor rasiste care apar din ce în ce mai des în spațiul online și îi consideră lași pe cei care o fac:

„Îţi vin pe Instagram, pe Twitter, pe orice altă reţea de socializare aceste mesaje de insulte rasiste. Pe reţelele de socializare e lumea laşilor, care te insultă fără teama că s-ar putea confrunta cu tine faţă în faţă şi atunci ar fi altceva.

Cred că aveam cam şase ani când am experimentat pentru prima dată ce înseamnă rasismul. Îmi amintesc faptul că am fost foarte supărat. Am fugit imediat acasă şi am spus părinţilor mei ce mi se întâmplase. Ei mi-au spus să îmi iubesc mereu culoarea pielii mele şi să caut să mă simt mereu confortabil indiferent ce se spune în jurul meu”.

ADVERTISEMENT