Foto. Darren Cahill, moment amuzant la antrenament: “O mişcare de începător din partea mea”

Irina Aldea   
in Simona Halep
22/03/2018, 10:56
Foto. Darren Cahill, moment amuzant la antrenament: “O mişcare de începător din partea mea”

Simona Halep se antrenează intens la Miami pentru a obţine un rezultat cât mai bun la turneul din Florida. Sportiva noastră s-a pregătit de câte două ori pe zi sub atenta supraveghere a tehnicianului australian, Darren Cahill. Liderul mondial din WTA s-a pregătit miercuri la Miami alături de buna sa prietenă din circuit, rusoaica aflată actualmente pe locul 27 WTA, Svetlana Kuzneţova. VEZI FOTOGRAFII AICI

Jucătoarea din Rusia a lipsit de la competiţii o bună perioadă de timp din cauza unei accidentări. Cele două, cunoscută fiind relaţia de prietenie pe care o au, s-au pregătit împreună la Miami şi s-au distrat de minune pe terenul de antrenament. Darren Cahill a postat la scurtă vreme după antrenament o fotografie realizată de Neal Trousdale şi cu al său simţ al umorului specific, a scris: “Hei, Svetlana… Îţi promit că noi de fapt acultam fiecare cuvânt, corect Simona Halep? O mişcare de începător din partea mea să stau înntre aceste două vorbăreţe. #CarlosŞtieMaiBine (n.r. Carlos Martinez, antrenorul Svetlanei Kuzneţova)”

Simona Halep vs. Dodin în turul secund la Miami

Oceane Dodin, locul 98 WTA, este adversara surpriză a Simonei Halep în turul doi al turneului de la Miami. Franţuzoaica în vârstă de 21 de ani a trecut, în mod surprinzător, de Veronica Cepede Royg, în runda inaugurală, scor 6-4, 6-7 (3), 6-3. Simona Halep şi Oceane Dodin nu s-au mai înfruntat niciodată în circuitul WTA. Partida din turul doi de la Miami este a treia de pe terenul central, după Kerber – Larsson şi Mayer – Young, care încep de la 17:00, dar partida româncei nu va fi mai devreme de ora 21:00.

Interesant este că pentru Oceane Dodin, victoria obţinută cu Victoria Cepede Royg este prima pe tabloul principal al unui turneu WTA în 2018. La Australian Open a fost învinsă în turul 1 de Eugenie Bouchard, în minimum de seturi, iar canadianca a fost apoi învinsă chiar de Simona Halep, tot în două seturi.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×