FOTO. Transferul zilei în Liga 1! Atacantul brazilian a semnat: "A fost dorit de Lyon!"

După ce FC Botoşani l-a pierdut pe Gonzalo Cabrera, fotbalist ce a semnat cu Al Faisaly - vezi mai multe detalii -, oficialii formaţiei antrenate de Leo Grozavu au făcut o nouă mutare pe piaţa transferurilor.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE  IMAGINI

Astfel, FANATIK.RO a aflat că oficialii echipei FC Botoşani au ajuns la un acord cu atacantul brazilian Willie Hortencio Barbosa. Fotbalistul a ajuns în Botoşani alături de impresarul său, Bogdan Apostu, şi a semnat un contract cu trupa antrenată de Leo Grozavu.

A negociat cu Lyon

În 2014, Willie a fost la un pas de Lyon, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord, lucru confirmat şi de agentul jucătorului.

"Willie este, alături de Fabricio (n.r Fabricio Dornellas - fundaşul Astrei), unul dintre puţinii jucători brazilieni care au ajuns în Liga 1 şi care să fi jucat în prima ligă din Brazilia. Un jucător dorit de Lyon în urmă cu doi ani, însă cluburile nu s-au înţeles, nu poate fi decît foarte interesant pentru România. La 23 de ani, Willie va fi cu siguranţă un jucător determinant pentru  FC Botoşani, va fi noul Cabrera. Împreună cu partenerul meu, Ricardo, am reuşit să aducem aici un fotbalist foarte bun. Toate părţile sînt fericire după acest transfer", a spus Bogdan Apostu, impresarul lui Willie, pentru FANATIK.RO.

Deşi are 23 de ani, atacantul care a jucat ultima dată pentru Clube Atletico Bragantino are peste 80 de jocuri în prima şi a doua ligă din Brazilia.

350.000 de euro este cota lui Willie, conform transfermarkt.com