Cele mai citite

Foto. Un arbitru român este acuzat că a intrat cu telefonul mobil pe teren

Un arbitru român a intrat cu telefonul pe teren şi a filmat înaintea startului jocului.
04.04.2018 | 19:13

Presa din Danemarca a luat foc după ce o brigadă de arbitrii români a condus duelul dintre Bjerringbro-Silkeborg şi SC Magdeburg, 27-26, în Cupa EHF, iar unul dintre ei a fost suprins în timp ce folosea un telefon mobil în momentul în care se anunţatu echipele de start.

Tv3sport.dk a prezentat mai multe imagini cu Robert Harabgiu, cel care era cu telefonul mobil în timp ce erau anunţate cele două echipe. Arbitrul român părea extrem de entuziasmat de importanţa meciului şi a filmat câteva secvenţe care le-au atras atenţia jurnaliştilor noridici.

Arbitrul român s-a apărat în urma incidentului

”Am filmat intrarea echipelor, mi-a plăcut cum au făcut protocolul înainte de meci, nimic altceva. Iar apoi am vrut să văd dacă am prins ceva, să văd ce am filmat. Dacă mă uitam în timpul meciului, mai spuneam, dar a fost în afara lui. Astea sunt aşa…danezii cei corecţi, iar noi cei din Est suntem hoţii, hoţilor. La fel şi nemţii. Dar ei sunt corecţi…”, a spus Robert Harabagiu, pentru ProSport.

Harabagiu şi Stănescu cei mai bine cotaţi arbitri români la ora actuală în lumea handbalului, fiind de 11 ani la cel mai înalt nivel.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri