FOTO. Vacanţă printre militari şi arme. Cum arată plajele de pe Coasta de Azur

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
01/08/2016, 14:45
FOTO. Vacanţă printre militari şi arme. Cum arată plajele de pe Coasta de Azur GALERIE FOTO

După atacul sângeros de la Nisa, guvernul francez a luat măsuri stricte pentru a proteja turiştii aflaţi pe celebra coastă de Azur. Militari înarmaţi sunt puşi zilnic să patruleze pe plajele din luxoasa destinaţie de vacanţă.

Imaginile surprinse recent pe plaja din St Tropez i-au speriat pe turişti. Mai mulţi militari, înarmaţi până în dinţi, şi-au făcut apariţia la malul mării, făcându-şi loc printre turişti.

Deşi iniţial oamenii s-au panicat de apariţia acestora, militarii sunt trimişi acolo special şi puşi să patruleze zilnic pe toate plajele de pe Coasta de Azur, autorităţile franceze încercând astfel să protejeze vieţile turiştilor şi să evite un eventual atac al grupării teroriste ISIS, sperând că astfel că un posibil atacator va fi anihilat imediat, scrie Libertatea.

Mai exact, guvernul francez a mobilizat 23.000 de militari şi ofiţeri de poliţie pentru a veghea în staţiuniile cele mai căutate de turişti, în această perioadă a vacanţelor.

În plus, consiliul de la Cannes le-a interzis turiştilor să vină pe plajă cu ghiozdane şi genţi car enu sunt transparente, de teamă ca acestea să nu fie folosiete pentru a ascunde bombe sau arme.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×