Life

Foto. Varujan Vosganian și-a măritat fata! Imagini emoționante de la cununia religioasă a lui Armine

Cunoscutul politician Varujan Vosganian (63 de ani) a trăit ieri mari emoții, fata lui cununându-se religios cu Andrei. ”Un rol pentru care un tată nu e niciodată îndeajuns de pregătit”, a mărturisit Vosganian.
30.08.2021 | 10:52
Armine, fata lui Varujan Vosganian, s-a cununat ieri religios cu Andrei
ADVERTISEMENT

Politicianul și scriitorul Varujan Vosganian (63 de ani) a avut parte ieri de o zi încărcată de emoții. Armine, fata lui, s-a cununat religios cu Andrei, după ce acum doi ani, în iulie, făcuseră cununia civilă.

”Un rol pentru care un tată nu e niciodată îndeajuns de pregătit”, a scris Vosganian în dreptul unei fotografii în care apare conducându-și fata la altar. La cununia civilă din 2019, Vosganian postase tot o singură fotografie cu Armine, dar în alt registru.

ADVERTISEMENT

”Astăzi s-a măritat Armine, fiica mea. Iat-o în această fotografie purtând însemnele femeilor măritate din ținuturile natale de la poalele Araratului”, notase atunci politicianul originar din Armenia.

Fata lui Varujan Vosganian e regizoare

Absolventă a Facultății de Teatru și Film, ca și partenerul ei de viață, Armine este regizoare, dar este implicată și în multe alte proiecte. Fata lui Varujan Vosganian a studiat ani buni la Londra și știe să cânte foarte frumos la pian, așa cum o lăuda la un moment dat celebrul ei părinte.

ADVERTISEMENT

”Am terminat 2 specializări: actorie de teatru și regie de film la UNATC în București. Am fondat după terminarea facultății împreună cu regizorul Mihai Alexandru Ion și cu trei colegi de-ai mei – actori foarte buni: Adela Popescu, Teodora Filip, Lucian Rus și Florin Crăciun o companie de teatru. Încercăm să creștrem împreună, generația nostră, generația Florin Zamfirescu. În 10 ani sper că această companie să fie o casă de producție și pentru teatru și pentru film”, declara pentru caleido.ro, acum 5 ani, Armine Vosganian.

Armine: ”Când eram mică, mă uitam la telenovele!”

”Eu, când eram mică, mă uitam la telenovele și îmi doream foarte mult să devin actriță de telenovele, dar în loc să fiu atentă doar la actori eu eram atentă și la cine a regizat sau cine a scris muzica. Mă apucasem atunci și să scriu povești, poezii. Apoi, am început să mă uit cu tata la filme, deja am trecut la următorul nivel”, a mărturisit Armine pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

”Când eram eu în clasa a 6-a îl așteptam pe tata să ne uităm la un film. Eram eu foarte mândră că am găsit un film pe Prima TV, cu un tip care părea să fie Bruce Willis – era Mickey Rourke de fapt. Mai juca și De Niro în el. În timp ce îl așteptam pe tata am încercat să memorez filmul ca să i-l explic tatei și să ne uităm mai departe”, declara fata lui Vosganian pentru caleido.ro.

Armine se bazează pe textele tatălui și pe muzica mamei

”Tata când a venit m-a trimis la culcare pentru că aveam școală a doua zi. Eram foarte supărată că nu știam cum se termină filmul. Ca să mă convingă să mă duc la culcare mi-a spus finalul filmului. Pe mine nu mă deranjează dacă-mi spui finalul unui spectacol sau film. Mă interesează cum se ajunge acolo. Toată noaptea m-am gândit cum s-a ajuns la acel final pe care mi l-a zis tata”, dezvăluia Armine despre cum a ajuns să iubească lumea filmului.

ADVERTISEMENT

Armine Vosganian recunoaște că se bazează pe textele scrise de tatăl ei, dar susține că muzica vine din partea mamei, profesor universitar și compozitoare de muzică simfonică.

 

ADVERTISEMENT