FOTO! Velea şi Antonia, sărut pasional în public

Însărcinată în ultimul trimestru, Antonia şi-a făcut apariţia aseară la un eveniment monden purtând o rochie strâmtă care îi punea în evidenţă silueta de graviduţă....
04.12.2014 | 15:24
FOTO Velea si Antonia sarut pasional in public

Însărcinată în ultimul trimestru, Antonia şi-a făcut apariţia aseară la un eveniment monden purtând o rochie strâmtă care îi punea în evidenţă silueta de graviduţă.

1

Cu burtica deja mare la vedere, cântăreaţa nu s-a dezlipit toată seara de artistul pe care îl iubeşte şi, ignorând privirile insistente ale celor din jur, au făcut risipă de gesturi tandre.

Antonia este, cu siguranţă, una dintre femeile care se pot lăuda că sunt cu adevărat răsfăţate în timpul sarcinii. Pe lângă faptul că silueta ei nu a avut prea mult de suferit, chiar dacă deja este a doua oară însărcinată, şi că singurul indiciu că este gravidă este că burtica ei a luat proporţii, cântăreaţa are toate motivele să fie invidiată.

2

Astfel, îmbrăcată într-o rochie strâmtă, neagră şi lungă, alături de Alex Velea, îmbrăcat la rândul lui într-un costum, a acaparat toate privirile celor din jur, ea zâmbind mai tot timpul şi demonstrând că este foarte ferictă în aşteptarea copilului pe care îl va naşte curând.

Mai mult decât atât, mai atent ca niciodată, Alex Velea nu s-a mai ferit să îşi sărute iubita de faţă cu toată lumea, gesturile lor tandre fiind cu greu întrerupte de cineva de-a lungul întregii seri, atât cât a durat Gala Elle. Mai mult decât atât, Velea a postat pe contul său de socializare un mesaj prin care îşi felicită iubita pentru premiul primit şi, mai mult decât atât, în cel mai romantic mod cu putinţă, îi face un compliment care, cu siguranţă, va topi inima ei de graviduţă: ”Iubita mea e cea mai frumoasă”

3

Chiar dacă cei doi aşteaptă fericiţi naşterea copilului lor, problemele lor sunt departe de a se fi finalizat. Astfel, Antonia aşteaptă finalizarea divorţului de soţul ei, Vincenzo, cel cu care are deja o fetiţă superbă, Maya, iar apoi va fi nevoită să îl acţioneze în judecată pe acesta pentru ca micuţul pe care îl va naşte să poată purta numele lui Alex Velea, tatăl lui, în caz contrar, în actele copilului italianul urmând să fie trecut la rubrica ”tată”.

sursa: spynews.ro

 

Tags: