Sport

Foto. Venus Williams, apariţie surprinzătoare la New York alături de noul ei iubit milionar

Venus Williams şi Nicholas Hammond sunt surprinşi tot mai des împreună, iar lucrurile par să fie din ce în ce mai serioase între cei doi, care au gânduri mari pentru viitor.
03.04.2018 | 11:49
Foto Venus Williams aparitie surprinzatoare la New York alaturi de noul ei iubit milionar

Venus Williams şi prietenul ei, milionarul Nicholas Hammond, au fost văzuţi în New York în ziua de duminică, atunci când ei au sărbători Paştele, ţinându-se de mână şi afişând zâmbete largi. Cei doi au ieşit la cumpărături după antrenament.

Nicholas, moştenitorul imperiului lui Walter Annenberg, prin mama sa, Dana Hammond, nu a părut deloc deranjat de vremea răcoroasă din Manhattan, şi şi-a scos iubita la plimbare, cei doi fiind surprinşi în ipostaze tandre. Cuplul a fost văzut în public de mai multe ori în ultimele luni. Nicholas a apărut pentru prima dată alături de Venus la ediţia din 2017 a turneului de la US Open, fiind mai apoi cel care a înspţit-o pe sora mai mare din familia Williams la nunta Serenei, care a avut loc în luna noiembrie a anului trecut.

Nicholas Hammond, mai tânăr cu 12 ani decât Venus Williams

Venus a împlinit 37 de ani pe 17 iunie, în timp ce iubitul ei are doar 25 de ani. Nu este clar cum s-au întâlnit cei doi, dar diferenţa de vârstă nu pare să îi deranjeze absolut deloc. Chiar dacă din exterior Nicholas pare un copil pe lângă marea campioană din America, surse apropiate cuplului susţin că Hammond ştie excat ce vrea de la viaţă.

“Cu siguranţă Nicholas nu este un vânător de avere. Cred că au o conexiune strânsă. Venus mereu se referă la el spunându-i <Nicky>”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru New York Daily News. De altfel, Hammond are sursele proprii de venit, mai ales că este moştenitorul unui întreg imperiu. Mai mult, se pare că Venus îşi doreşte şi ea copii, din ce în ce mai mult după ce sora sa mai mica a dat naştere unei fetiţe anul trecut.

Tags: